• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer

29.06.2018

20:00

(VIDEO) PARTIZAN KAPITULIRAO ZA DVA MINUTA! Prvi poraz crno-belih u Sloveniji!

Partizan

(VIDEO) PARTIZAN KAPITULIRAO ZA DVA MINUTA! Prvi poraz crno-belih u Sloveniji!

Podeli vest

Fudbaleri Partizana su u trećoj pripremnoj utakmici u Sloveniji prvi put poraženi

Crno-beli su izgubili od Rostova sa 2:0 i to su oba gola primili u razmaku od dva minuta.

Najpre je u Rezjuan Mirzov u 20. minutu postigao prvi pogodak za Rostov, a dva minura kasnije je Timofej Kalačev duplirao prednost svog tima.

Iako su izabranici Miroslava Đukića igrali dobro, nisu uspeli da zatresu protivničku mrežu.

Crno-beli su utakmicu počeli u sastavu: Jovičić, N. R. Miletić, Marković, Mitrović, Šehović, Janković, Zdjelar, Pantić, Suma, Ivanović, Nikolić.

Igrali su još Vulićević, Đerlek i Ožegović.




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Miki

pre 5 godina

Isto kao i prošle godine!!!! Ovog stručnjaka je teško ubediti da si sam ode! Pre ćemo vratiti Kosovo nego ovog isterati! Pa kao da ga je savet bezbednosti postavio!! Nemogu da verujem da se ovo sve dešava! Ispadamo u u drugo kolo a minus u prvenstvu u jesenjem delu -15 Dve godine mu je malo da nađe mirnoću koja mu fali!

Mole

pre 5 godina

Smrdizan po starom niko i nista sa ve;likim ambicijama.

Izbori 2024

Vesti

"Videla se kost na stopalu, a oni su mi prepisali kremu" Potresna ispovest Anđele, žrtve nestručnog lekara i kozmetičara!
Društvo

"Videla se kost na stopalu, a oni su mi prepisali kremu" Potresna ispovest Anđele, žrtve nestručnog lekara i kozmetičara!

Anđela Ikodinović iz Čačka, koja je student treće godine Pravnog fakulteta u Beogradu, oglasila se danas prvi put gde je javno podelila kroz šta je sve prošla lečeći se na "Beomedikus" klinici. Njoj su intervenciju izveli lekar opšte prakse i kozmetičar, za koga se potom ispostavilo da ima diplomu srednje Trgovačke škole. Zbog komplikacija koje su usledile, morala je na hitnu operaciju.

20.04.2024

16:26

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija