• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer

04.07.2018

15:03

(FOTO) RASTANAK PARTIZANA I ANDRIĆA: Došao sam kao dečak, odlazim kao čovek!

Partizan

(FOTO) RASTANAK PARTIZANA I ANDRIĆA: Došao sam kao dečak, odlazim kao čovek!

Podeli vest

Košarkaški klub Partizan na svom sajtu je saopštio da neće nastaviti saradnju sa Mihajlom Andrićem i u isto vreme mu se zahvalio za deceniju provedenu u Humskoj

Krilnom igraču se istekao ugovor, a uprava kluba je odlučila da ne produži ugovor sa 24-godišnjem košarkašem.

Andrić je u Partizan stigao sa 14 godina i prošao je sve selekcije crno-belih. Prvom timu priključen je 2012. godine i sa klubom je osvojio dve titule prvaka države i Kup Radivoja Koraća 2018.

- KK Partizan želi Mihajlu puno sreće i uspeha u nastavku karijere! Naš Miha će zauvek ostati deo crno-bele porodice - navedeno je na sajtu Partizana.

Na Instagramu se oglasio i dosadašnji igrač kluba iz Humske.

- Ne postoje reči kojima bih mogao da se zahvalim svim članovima crno-bele porodice! Došao sam kao dečak, odlazim kao odrastao čovek! Videćemo se ponovo!!! - napisao je Andrić.




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
moma

pre 5 godina

Mihajlo je dobar momak,ali nastao je veliki raskorak između onoga što je obećavao i nivoa koji je dostigao.Mislim da se posle odlaska Vujoševića u Partizanu veoma malo radi na individualnom planu.Ima meku ruku,ali u situacijama jedan na jedan ili pri izlasku iz bloka,on kao da to nije trenirao.Dule je od balvana pravio ,uz krvav rad,vrhunske centre,a Šalić je bio i talentovan i na kraju ništa.Želim ovim momcima da negde imaju više sreće,ali moraju mnogo sati svakodnevno da rade.Čakarević je takođe potvrdio da je limitiran igrač i sa njim treba raskinuti saradnju.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija