• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Beta

11.07.2018

12:48

NE BEŽIMO OD ULOGE FAVORITA! Crno-beli žele u Nikšiću da završe posao!

Partizan

NE BEŽIMO OD ULOGE FAVORITA! Crno-beli žele u Nikšiću da završe posao!

Podeli vest

Fudbaler Partizana Zoran Tošić rekao je da njegova ekipa ne beži od uloge favorita u predstojećem dvomeču protiv Rudara iz Pljevalja u prvom kolu kvalifikacija za Ligu Evropa

Utakmica u Nikšiću igra se u četvrtak od 20.15. Revanš je nedelju dana kasnije u Beogradu.

- Mi ne bežimo od uloge favorita, svesni smo da se očekuje od nas da prođemo... Mi ćemo dati svoj maksimum da to i učinimo - rekao je Tošić.

Fudbaleri Partizana danas putuju u Crnu Goru gde ih u četvrtak u Nikšiću očekuje prvi meč protiv Rudara.

- Imali smo dobre pripreme, dobro smo se pripremili, imali smo nekoliko kontrolnih utakmica... Mislim da će i ove dve utakmice protiv Rudara poslužiti prvenstveno da se još bolje uigramo i upoznamo, obzirom da imamo nekoliko novih igrača - istakao je Tošić i dodao:

- Mislim da Partizan ide dobrim putem, da smo doveli dobra pojačanja i očekujem da budemo uspešni minimum kao i prošle sezone - poručio je krilni fudbaler Partizana.

Vezista Danilo Pantić istakao je da niko u Humskoj ne potcenjuje protivnika, ali da je kvalitet na strani Partizana.

- Približilo se baš, čekamo tu utakmicu, za nas je to trenutno najbitnija utakmica. Sve misli su usmerene ka njoj. Ne bih potcenjivao nikoga, čeka nas utakmica u kojoj moramo da damo maksimum da bismo ostvarili pozitivan rezultat i da bismo mogli lakše da igramo u Beogradu - rekao je Pantić.

On je svestan da je pred Partizanom teži put do grupne faze Lige Evropa nego prošle sezone.

- Četiri kola su pred nama, biće teže nego prošle godine, ali ja iskreno verujem u ove momke i ovu ekipu i mislim da zaslužujemo, da imamo kvalitet... Ne treba da osećamo pritisak. Ako zaslužimo da se nađemo tamo, naćićemo se - zaključio je fudbaler crno-belih.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija