• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer

15.07.2018

10:54

TEŽAK UDARAC ZA PARTIZAN! Crno-beli bez napadača mesec dana!

Partizan

TEŽAK UDARAC ZA PARTIZAN! Crno-beli bez napadača mesec dana!

Podeli vest

Napadač Partizana Nemanja Nikolić povredio se na utakmici protiv Rudara i biće van terena oko mesec dana

Veliki peh za crno-bele! Projektovan da bude udarna igra u ovoj sezoni, Nikolić se povredio već u prvoj zvaničnoj utakmici.

Napadač, koji je u ovom prelaznom roku stigao iz subotičkog Sparatka, povredio se protiv Rudara, u prvoj utakmici uvodnog kola kvalifikacija za Ligu Evrope.

On je na tom meču iz igre izašao u 63. minutu, a zamenio ga je Nebojša Kosović. Nikoliću je stradala čašica kolena i prema prvim prognozama van terena će biti oko mesec dana.

- Sranja se dešavaju u životu. Ono što je bitno je kako se nosimo sa lošim trenucima. Ne dozvolite da vas definišu, nastavite da tragate za svojom srećom - napisao je Nikolić Instagramu.

Instagram





Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija