• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer

19.07.2018

22:52

ĐUKIĆ TRAŽI JOŠ POJAČANJA: Treba nam veći fond igrača, treba nam zamena za Jevtovića!

Partizan

ĐUKIĆ TRAŽI JOŠ POJAČANJA: Treba nam veći fond igrača, treba nam zamena za Jevtovića!

Podeli vest

Trener Partizana Miroslav Đukić istakao je da je veoma zadovoljan posle plasmana crno-belih u 2. kolo kvalifikacija za Ligu Evrope

Crno-beli su posle pobede u gostima od 3:0 istim rezultatom savladali Rudar i na domaćem terenu.

- Zadovoljan sam što smo prošli u narednu rundu. Rudar nije bio lak protivnik. Popravljaćemo igru i sve ostalo, ali zadovoljan sam jer smo bili čvrsti i agresivni. Mi smo Partizan, moramo stalno da idemo na pobedu. Nema kalkulisanja, posebno pred našom publikom - rekao je Đukić posle utakmice za TV Arena sport.

On se osvrnuo i na to što je u odnosu na prvi duel promenio šestoricu igrača.

- Bilo je rotacija, igramo na tri fronta, potreban nam je veći fond igrača. Očekuje nas početak lige i potrebne su nam rotacije da bismo mogli da budemo konkurentni - objasnio je trener crno-belih.

Na kraju je dodao i da će Partizan pokušati da dovede zamenu za Marka Jevtovića, koji je prešao u Konju.

- Pokušaćemo da dovedemo jednog igrača na poziciji koju je pokrivao Marko Jevtović. Videli smo da Đerlek može to da pokrije i to je ono što nas raduje - zaključio je Đukić.




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija