• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Novosti

21.07.2018

09:22

OŽEGOVIĆU SE NE IDE IZ PARTIZANA: Želim da ostanem i osvojim titulu!

Partizan

OŽEGOVIĆU SE NE IDE IZ PARTIZANA: Želim da ostanem i osvojim titulu!

Podeli vest

Dok fudbaler iz Srbije uglavnom gledaju da pobegnu preko granice čim dobiju prvu ponudu, Ognjen Ožegović poručuje da mu se ne ide iz Partizana

Napadač crno-belih, koji je pre godinu dana došao u klub, u transferu koji je podigao mnogo bure, tvrdi da bi voleo da ostane i u ovoj sezoni igrač Partizana, iako ima nekoliko ponuda iz inostranstva.

Piše se o transferu i ima interesovanja inostranih klubova. Glavom sam ovde i razmišljam samo o Partizanu, o treninzima i utakmicama. Voleo bih da ostanem, da osvojim prvenstvo, jer sam zbog toga i došao ovde. Što se tiče odlaska, ostavljam ljudima iz kluba i stručnom štabu da razmišljaju o tome - poručio je Ožegović u razgovoru za Novosti.

On je novu sezonu otvorio golom protiv Rudara i sada razmišlja o narednom rivalu u kvalifikacijama za Ligu Evrope, o litvanskom Trakaiju.

- Nisam gledao ekipu Trakaija, tako da su mi nepoznanica. Koliko vidim, oni su u poslednjih pet utakmica primili samo jedan ili dva gola, što govori da igraju čvrsto u odbrani i da nas nikako ne čeka lagan posao - smatra Ožegović.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija