• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Beta

23.07.2018

15:05

DRHTAO SAM KADA ME JE ILIEV POZVAO! Smiljanić: Partizan se ne odbija, sad sam pametniji!

Partizan

DRHTAO SAM KADA ME JE ILIEV POZVAO! Smiljanić: Partizan se ne odbija, sad sam pametniji!

Podeli vest

Novi fudbaler Partizana Milan Smiljanić srećan je što se treći put vratio među crno-bele, kaže da je sada mnogo pametniji i ozbiljniji i da se nada da će pomoći ekipi da ispuni visoke ciljeve koji se uvek traže u tom klubu

Došao sam u svoj klub treći put, želim da pokažem da sam još spreman da pomognem Partizanu. Doveo sam liniju do savršenstva i spreman sam. Uvek sam bio u službi kluba, emocije su uvek jake kad se vratiš. Neću da gledam početak i poraz od Radnika (1:0), znamo prioritete. Imam iskustvo, svestan sam težine posla, u Partizanu su samo najveći ciljevi i što se tiče Evrope, prvenstva i Kupa -  rekao je Smiljanić na stadionu Partizana.

On će u Partizanu nositi dres sa brojem 99, a u timu će zameniti Marka Jevtovića, koji je potpisao za tursku Konju. Smiljanić je došao iz izraelskog Hapoel Aškelona, kada mu je istekao ugovor.

- Iznenadio sam se kada me je Iliev pozvao, nisam očekivao da će se to dogoditi, drhtao sam kada sam se javljao na telefon. Ovaj klub je iznad svih nas, taj poziv ne može da se odbije. Rođen sam ovde, jedino za ovaj klub mogu da pružim i više od svojih mogućnosti. Presrećan sam, o tome mislimo svi, da se jednom vratimo u Partizan. Sreća je neizmerna.

"Neka Zvezda uzme titulu ako je nije sramota"

Smiljanića navijači pamte i po izjavi posle 128. "večitog" derbija 2007. godine posle pobede Partizana od 4:2, da je njegova ekipa "zatvorila 'Marakanu'" i da Zvezda može da osvoji titulu "ako je nije sramota".
- Ta izjava je proizvod mladosti, mi smo tada navikli da ih pobeĐujemo. Neću da kažem da sam pogrešio, ali sada imam iskustva, pametniji sam što se toga tiče. Imam istu želju za pobedama u derbijima i to nikada neće prestati. Bio sam mlad, imao sam ludosti, ali nikada nisam radio ništa pogrešno što je moglo da utiče na klub. Bile su neke greške, ali uvek sam bio profesionalac, nikada nisam propustio trening i utakmicu. Sada sam pametniji, iskusniji i ozbiljniji .

Upitan koliko se razlikuje Partizan iz njegovog vremena u klubu i sadašnji, Smiljanić je odgovorio da su od tada samo dvojica ili trojica igrača ostali u klubu i ocenio da igra treba da se gradi prema mladom Danilu Pantiću.

- Partizan uvek traži najbolje, titule, Evropa, a zahteva se i prodaja mladih igrača. Zadovoljan sam kakav tim Partizan sada ima, ne treba da se gleda početak, izašlo se iz priprema, sve treba da dodje na svoje mesto. Pantić ove godine treba da bude nosilac Partizana. To je naše dete, ponikao je kod nas. Na nama iskusnijima je da mu pomognemo da se pokaže kao vodja na terenu. Mislim da je on trenutno najbolji igrač Partizana i da oko njega treba da se napravi kostur -  naveo je on.

Smiljanić je rekao i da dobro poznaje trenera Miroslava Đukića, sa kojim je već imao uspeha u klubu i da se raduje nastavku saradnje. 

Navijačima je poručio da su uvek bili pomoć ekipi i da su crno-belima potrebni kako bi ostvarili ciljeve.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari

Izbori 2024

Vesti

TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)
Live TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)

Gost "Info dana" bio je analitičar Saša Borojević. On je govorio o tome na koji način su povezani svi ratovi koji se trenutno rasplamsavaju po celom svetu. Evo kakve veze ima Balkan i Srbija sa projektima velikih sila. Uživo u program, putem vajber linka, uključio se i Dževad Galijašević, stručnjak za terorizam koji je komentarisao kompleksne odnose između Amerike i Izraela.

19.04.2024

17:55

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija