• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Beta

23.07.2018

21:52

OŽEGOVIĆ MORA DA MIRUJE! Napadač Partizana preskače meč sa Trakaijem

Partizan

OŽEGOVIĆ MORA DA MIRUJE! Napadač Partizana preskače meč sa Trakaijem

Podeli vest

Fudbaler Partizana Ognjen Ožegović u stabilnom je stanju, a kako je klub preneo, doživeo je kontuziju glave

- Doktor Ilija Rosić je završio sve preglede za Ognjena Ožegović. Stanje je stabilno. Utvrđeno je kontuzija pri udarcu - navodi klub.

Ožegović je u samom finišu meča protiv Radnika (0:1) dobio udarac u glavu posle jednog duela i odmah je pao na zemlju. Radnik je u tom trenutku bio u napadu, a lekarske ekipe oba tima su i bez dozvole sudije odmah utrčale na teren.

Fudbaler Partizana je uspeo da ustane, ali je čim je sudija svirao kraj opet pao na teren. On je potom kolima hitne pomoći prebačen u bolnicu.

Partizan je dodao da je Ožegoviću preporučeno mirovanje od 48 do 72 sata. To, u suštini, znači da neće biti na raspolaganju treneru Miroslavu Đukiću za utakmicu sa Trakaijem u kvalifikacijama za Ligu Evrope, koja će se igrati u četvrtak uveče u Humskoj.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija