• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer

24.07.2018

15:14

"GROBARI", BUDITE STRPLJIVI, IMAMO MLAD TIM! Zdjelar zove navijače na Trakaj!

Partizan

"GROBARI", BUDITE STRPLJIVI, IMAMO MLAD TIM! Zdjelar zove navijače na Trakaj!

Podeli vest

Partizan će u četvrtak (20.30) dočekati Trakaj iz Litvanije u prvom meču 2. kola kvalifikacija za Ligu Evrope, a Saša Zdjelar kaže da nikome ne pada na pamet da potceni protivnika i moli navijače za malo strpljenja

Iznenađenja u fudbalu više nema, to je rečenica koja se sada stalno izgovara, ali je imala potvrdu i kroz početak kvalifikacija, ali i na završenom SP u Rusiji. Fudbalska tehnologija je mnogo napredovala ,sve je dostupno preko interneta, a mogućnosti za usavršavanja su mnoga. O ekipi Trakaja ne znamo mnogo, ali budući da su pobedili Irtiš koji je bio favorit, govori da ni u jednom trenutku nema potcenjivanja protivnika. Sigurno da je reč o o dobroj i organizovanoj ekipi o kojoj ćemo više saznati kroz analizu - kazao je za sajt kluba Zdjelar.

Svestan je Zdjelar da navijači očekuju pobedu, posebno posle kiksa na startu Superlige.  

-  Očekivanja su velika kao i uvek kada igramo pred našim navijačima, jer smo svesni dresa koji nosimo, a i njihovih očekivanja od svakog igrača Partizana. Želeo bih da im poručim da budu stpljivi, imamo dobar tim, mlad tim. Imamo tri momka od 18 godina i za sve je potrebno vreme, pa i za njih. Uz to imamo dosta novi igrača što zahteva vreme da se ekipe uigra. Želim da ih pozovem da dođu u što većem broju, jer nam njihova podrška mnogo znači - kaže Saša Zdjelar.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Nenad

pre 5 godina

Dokle vise strpljivi, kad ne bude mlad tim svi ce otici, i opet ce neko pametan reci budite strpljivi, imamo mlad tim. U medjuvremenu ce neko drugi da osvaja titule.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija