• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: M. Gligorić

24.07.2018

21:38

PARTIZAN SEZONU DOČEKAO U HAOSU! Crno-beli prinuđeni da krpe ekipu kako znaju

Partizan

PARTIZAN SEZONU DOČEKAO U HAOSU! Crno-beli prinuđeni da krpe ekipu kako znaju

Podeli vest

Partizan novu sezonu dočekao je u totalnom haosu! Crno-beli još nisu formirali tim jer su se nadali da će od prodaje igrača zaraditi minimum pet miliona evra, a zasad su prihodovali samo 1,9 miliona evra i nema naznaka da će dostići zacrtanu cifru

Klub iz Humske još nije završio s dovođenjem i prodajom fudbalera, ekipa se krpi iz dana u dan, a kao posledica toga došao je i poraz na startu prvenstva od Radnika u Surdulici prošle nedelje. 

Nije tajna da su čelnici Partizana pre početka prelaznog roka želeli da naprave drim-tim s Petrom Škuletićem, Miralemom Sulejmanijem, Leonardom da Silvom Souzom, Milanom Gajićem i Radosavom Petrovićem. Međutim, nijednog od ovih igrača nisu uspeli da dovedu.

Malo vremena

Za prodaju su bili planirani mnogi fudbaleri, a zasad su otišli samo Leandre Tavamba (1,4 miliona evra), Marko Jevtović (500.000 evra) i Milan Mitrović (bez obeštećenja, klub se otarasio njegove plate od 300.000 evra). Prema rečima našeg izvora, planira se još odlazaka i dolazaka, ali malo je vremena.

Neuspeh

Čelnici Partizana su želeli Škuletića, Sulejmanija, Leonarda, Gajića i Raću Petrovića, ali nikog od njih nisu uspeli da dovedu

- Finansijska situacija je loša. Klub nije na vreme zaradio planirani novac i sad je ostalo još nešto više od mesec dana da se proda što se može prodati, pa onda zavisno od zarade dovedu zamene. Tu bi onda nastali i novi problemi s uigravanjem tima. Za prodaju su planirani Zoran Tošić, Marko Janković, Đorđe Jovanović, Nemanja G. Miletić, Ognjen Ožegović... Dok neko od njih ne ode, ne može ni doći novo pojačanje - objašnjava naš izvor upućen u dešavanja u Humskoj.

Pred duel 2. kola kvalifikacija za Ligu Evrope protiv litvanskog Trakaija (četvrtak 20.30, Arena sport 1) crno-beli imaju svega jednog klasičnog napadača na raspolaganju. Miroslav Đukić moći će da računa samo na Rikarda Gomeša, pošto su Ognjen Ožegović i Nemanja Nikolić povređeni, dok se na Đorđa Jovanovića ne računa i na pragu je prelaska u Klub Briž. 

Problem je i na poziciji defanzivnog veznog, gde je samo Saša Zdjelar odradio potpune pripreme, dok je Milan Smiljanić tek došao i teško je očekivati da bude u vrhunskoj formi.

Stiže Zakarić

Sportski direktor Partizana najavio je da će stići još jedan igrač do kraja prelaznog roka, misleći na krilo sarajevskog Željezničara Gorana Zakarića. Međutim, prema rečima našeg izvora, u klubu grozničavo traže jednog napadača i još jednog zadnjeg veznog, tako da do kraja avgusta u Humskoj možemo očekivati još tumbanja u igračkom kadru.

- Zakarićev dolazak je planiran čim klub proda Tošića ili Jankovića. Možda dođe i još jedan zadnji vezni kako bi pojačao konkurenciju Smiljaniću i Zdjelaru. Traži se i napadač, jer je moguće da Ožegović napusti Humsku. Naravno, prvi uslov je da neko od igrača s transfer-liste ode, što pomalo čini nervoznim čelnike crno-belih. Moguće da se novi tim formira već u avgustu, a tad možda bude i kasno. Ko će doći, to ni oni u klubu ne znaju - zaključuje naš izvor.



Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
Pjer

pre 5 godina

Ostanak Djukića je napravio haos u klubu i oko njega.Nema igre, očaj na terenu.

Zoka

pre 5 godina

Nama treba trener,igrača ima na pretek.Mogu dovesti i Ronalda i Neimara,ako je sistem loš,a on katastrofalan,onda neće biti boljitka i rezultata.Tavamba i Janković su imali cenu dok ih je trenirao Nikilić,kada je on otišao svi igrači pružaju 50%,lošiju igru.Nema trčanja,nema šansi,nema šuteva,pa je normalno da nema ni golova,a primamo svaku po bar jedan.Pa nije ovo do igrača nego do trenera.Napadački fudba,igra za gil više,publika na tribinama,mi smo Partizan,samo puste želje i retorika,kad se osvestimo,ostaje jad i čemerika.Igra nema ni glavu,ni rep,sve je smućkaj pa prospi.Najveće pojačanje bi bio dolazak trenera,bilo kog,sve je bolje od ovog haosa.

Sudija

pre 5 godina

I šta sada?! Lepo napisano: neuspeh. Prema tome, ako imaju obraz, svi ostavke.

goran

pre 5 godina

od tosica ce te da se ovajdite. NJegov igracki put, da ne kazem uzlazni, je odlican. CSKA-partizan. Prodajte vi vucelica i dovedite vase legende da vode klub i bice sve ok.

D

pre 5 godina

To je rezultat uprave..koja komplet sa trenerom treba biti smenjena, jer su pokazali da su nesposobni....

nenad

pre 5 godina

Ja vidim resenje prodajte Djukica Ilijeva Vazuru Vucelica Vuletica Tosica Miletica i eto vam 5miliona.Terzic muku muci koga da odabere svi hoce u zvezdu a vi prodajete decu jos da vam oproste dug kako vas nije sramota.Izgubili ste i navijace koji ce se vratiti kad vi odete.Koliko ste para potrosili na telohranitelje ni sami neznate.

nenad

pre 5 godina

Par puta saljem lajkove ali se ne objavljuju.Nikad nikog ne vredjam pisem samo istinite cinjenice

Izbori 2024

Jovanov: Izmenama zakona se omogućavaju izbori u Beogradu i na lokalu 2. juna!
Izbori 2024

Jovanov: Izmenama zakona se omogućavaju izbori u Beogradu i na lokalu 2. juna!

Šef poslaničke grupe "Aleksandar Vučić - Srbija ne sme da stane" Milenko Jovanov obrazložio je danas predlog izmena Zakona o lokalnim izborima koje su, kako je rekao, podržale poslaničke grupe većine, ali i deo opozicije, i kojima se omogućuje da se beogradski i lokalni izbori, koji nisu održani u decembru, održe istog dana - 2. juna.

22.04.2024

11:58

Vesti

Rezolucija o Srebrenici otvara Pandorinu kutiju! Ruski ambasador izneo jasan stav
Politika

Rezolucija o Srebrenici otvara Pandorinu kutiju! Ruski ambasador izneo jasan stav

Ambasador Ruske federacije pri Ujedinjenim nacijama Vasilij Nebenzja izjavio je večeras da bi Rezolucija o Srebrenici mogla da otvori "Pandorinu kutiju", ali i da je veoma važno što je predsednik Srbije Aleksandar Vučić bio prisutan danas na sednici Saveta bezbednosti UN na kojoj se raspravljalo o šestomesečnom izveštaju Unmika o situaciji na Kosovu i Metohiji.

22.04.2024

23:44

TV

Dok predsednik Vučić navodi realne argumente, Vjosa Osmani odgovara lažima i nebulozama! Velika bitka za Srbiju u Njujorku! (VIDEO)
Live TV

Dok predsednik Vučić navodi realne argumente, Vjosa Osmani odgovara lažima i nebulozama! Velika bitka za Srbiju u Njujorku! (VIDEO)

Na sednici Saveta bezbednosti UN Vjosa Osmani dala je repliku na reči predsednika Aleksandra Vučića. Gosti "Info dana" bili su analitičar Dejan Miletić, advokat Pavle Staničić, politikolog Marko Šćepanović i pukovnik Veselin Šljivančanin komentarisali su govor Vjose Osmani u Njujorku. Uživo u studio javio se i Lazar Stević, dopisnik Informera sa Kosova i Metohije.

22.04.2024

18:09

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija

Osmanlije učile srpski! Ovo su srbizmi koji se i dan danas koriste u turskom jeziku
Srbija

Osmanlije učile srpski! Ovo su srbizmi koji se i dan danas koriste u turskom jeziku

Kada se povede razgovor o srpskom jeziku često se govori o turcizmima, odnosno rečima koje su iz turskog ušle u naš jezik i tu se "odomaćile" tokom viševekovne otomanske prisutnosti u Srbiji. Međutim, malo se zna da su i naša kultura i jezik imali značajan uticaj na turski. Jedan od pokazatelja istorijskog značaja srpskog jezika jeste, između ostalih, i njegov status u Osmanskom carstvu.

22.04.2024

07:20