• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Beta

25.07.2018

12:46

DANAS STVARNO SVI IGRAJU FUDBAL! Đukić baš ceni litvanski Trakaj

Partizan

DANAS STVARNO SVI IGRAJU FUDBAL! Đukić baš ceni litvanski Trakaj

Podeli vest

Trener fudbalskog kluba Partizan Miroslav Đukić rekao je da će njegova ekipa učiniti sve da već u prvom duelu sa Trakajem ostvari dobar rezultat, ali da ne očekuje da će biti lako

- Sve ćemo učiniti da kod kuće obezbedimo dobar rezultat. Treba biti spreman u glavi da to ostvarimo. Ne treba očekivati da će biti lako. Svaka pobeda bez primljenog gola bi bio pozitivan rezultat - rekao je Djukić na konferenciji za novinare.

Partizan će u četvrtak u Beogradu igrati protiv litvanskog Trakaja prvu utakmicu drugog kola kvalifikacija za Ligu Evropa.

Utakmica dolazi posle kiksa crno-belih na početku sezone Superlige i poraza od Radnika u Surdulici.

- Što pre želimo da pobedom izbrišemo taj neočekivani poraz u Surdulici koji nas je poljuljao. Ekipa je sposobna da se brzo prešalta i pobedom se vrati na pravi kolosek - naveo je Đukić.

On nije želeo da potceni ekipu Trakaja, za koga je kazao da ga poštuje, ali da će ići na pobedu.

- Videli smo da se radi o ozbiljnoj, dobroj ekipi, koja je u progresiji. Imali su mnogo problema, ali igraju znatno bolje od kad je došao novi trener. Trakaj jeste ozbiljan protivnik - kazao je trener crno-belih.

Trakaj shvata ozbiljno, a nije se složio da je floskula rečenica da "danas svi igraju fudbal".

- To nije floskula. To je realnost i moramo da je shvatimo. Ne znači da su loša ekipa, ako mi nismo čuli za njih. Danas svi ozbiljno treniraju, jedan Island ima ozbiljnu selekciju, zaista su se pomerile granice, nema loših ekipa - dodao je.

starsport

Partizan protiv Trakaja neće moći da računa na Ognjena Ožegovića koji je imao lakši potres mozga, a van tima su još Nemanja Nikolić i Zoran Tošić.

- Momci koji su tu, spremni su, verujemo u njih i idemo sa njima u pobede - istakao je Đukić.

Uveren je da je Partizan dobar tim.

- Čim izgubite utakmicu, sumnja se u trenera i igrače. Sve se predimenzionira. Mi ne sumnjamo. Smatram da imamo dobru ekipu, koja uopšte ne igra loše. Možda u prvom poluvremenu nismo imali dovoljno šansi u Surdulici, mislili smo da ima vremena i da će neko drugi to uraditi. Posle je bilo, ali ih nismo iskoristili i to platili porazom - rekao je Đukić.

Utakmica će se igrati u četvrtak od 20.30 na stadionu u Humskoj.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
moma

pre 5 godina

Svi ,osim Partizana,jer u Partizanu svi rade za ekipu,a ekipa radi u korist protivnika i na štetu Partizana.takvo mršenje m..a,svet još nije video.Možda je to fudbal 23. veka?

K VAROS RS

pre 5 godina

PARTIZAN NIJE IMAO LOSIJEG IBEZOBRAZNIJEG TRENERA SMUCIO MI SE I ON I ILIJEV

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Roleks mu poklonila mama, a ne Vračarci! Evo šta je Nikola Kačarević, suprug starlete Tamare Đurić ispričao o zaplenjenom novcu!
uštedeo ogromne pare

Roleks mu poklonila mama, a ne Vračarci! Evo šta je Nikola Kačarević, suprug starlete Tamare Đurić ispričao o zaplenjenom novcu!

Nikola Kačarević, suprug starlete Tamare Đurić koji je optužen da je bio pripadnik vračarskog klana koji su organizovali odbegli Nikola Vušović i Radoje Zvicer izjavio je danas pred Specijalnim sudom u Beogradu da je 35.000 evra, koliko je prilikom pretresa pronađeno u njegovom iznajmljenom stanu u kom je pre hapšenja živeo sa porodicom, njihova porodična ušteđevina.

16.04.2024

16:50

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija