• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Beta

26.07.2018

23:20

NERVOZA SA TRIBINA SE PRENELA NA TEREN! Pantić: Rival nas je lako "čitao"!

Partizan

NERVOZA SA TRIBINA SE PRENELA NA TEREN! Pantić: Rival nas je lako "čitao"!

Podeli vest

Fudbaler Partizana Danilo Pantić rekao je da je nervoza sa tribina postojala od samog početka i da njegova ekipa protiv Trakaija nije pružila pariju koja se očekivala

Partizan je pobedio Trakai sa 1:0 u prvoj utakmici drugog kola kvalifikacija za Ligu Evropa.

- Nervoza je počela u petom minutu. U Partizanu je nervoza od samog početka, ništa novo. Znali smo šta nas čeka. Nismo pružili partiju koja se od nas očekivala. Daćemo sve od sebe da to popravimo u sledećim utakmicama - rekao je Pantić novinarima posle utakmice u Beogradu.

On je bio kritičan prema igri svog tima.

- Nažalost, dali smo samo jedan gol, a mogli smo još neki. Loše smo igrali, nije bilo kreativnosti, bilo je monotono. Protivnik je lako čitao naše zamisli. Oni su bili agresivni i imali svoje šanse koje srećom nisu uspeli da iskoriste - istakao je Pantić.

Svetozar Marković je rekao da je ekipa Partizana ostala zajedno posle poraza u prvenstvu i da je znala koliko je utakmica sa Trakajem bila bitna.

- Nije prijatno kada se izgubi, pogotovo u ligi gde je cilj titula, ali smo ekipa, digli smo se zajedno. Znali smo koliko je bitna bila ova utakmica. Tek je početak sezone, sve će doći na svoje - poručio je Marković.

On je naveo da Partizan u revanšu čeka teška utakmica, ali da je dobro to što će Trakai morati da se "otvori".

- Zadovoljni smo kako smo odradili utakmicu. Bilo je blagog pada u igri, ali je sve došlo na svoje, dominirali smo. Imali smo sreće kod gola, iako smo ga zaslužili - kazao je mladi štoper Partizana.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
K VAROS RS

pre 5 godina

MA DOBRI STE VI KO VAM JE TRENER SVI SE VI SAKRITE U MISIJU RUPU

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija