• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer

27.07.2018

22:43

ĐURIĆ UDARIO PO UPRAVI PARTIZANA: Prodali su 100 igrača, Zvezda će nam bežati 30 bodova, tužno je što je Ilić u 40. najbolji!

Partizan

ĐURIĆ UDARIO PO UPRAVI PARTIZANA: Prodali su 100 igrača, Zvezda će nam bežati 30 bodova, tužno je što je Ilić u 40. najbolji!

Podeli vest

Bivši predsednik Partizana Dragan Đurić opleo je po sadašnjem rukovodstvu "parnog valjka", kaže da će Zvezda ponovo bežati crno-belima 30 bodova i da je žalosno što je Saša Ilić sa 40  godina najbolji igrač

- Kao veliki navijač razočaran sam onim što vidim. Tužno je gledati ovakav Partizan, igrači su prosečni, oni u moje vreme ne bi bili u prvih 20. Odgovornost za takvo stanje snose oni koji vode klub. I to nije problem od juče, to se dešava već nekoliko godina, samo se sada sve otvorilo. Čini mi se da su od mog odlaska prodali minimum 100 igrača, od toga 18 reprezentativaca, što je previše, a nisu doveli adekvatne zamene - kazao je za Kurir Đurić.

Nije optimista bivši predsednik Partizana što se budućnosti kluba tiče.

- Nema ništa ni protiv Vučele niti bilo koga u klubu ali ovo je pokazatelj da se ne radi dobro. Ako nastavimo ovako Zvezda će nam opet bežati 30 bodova što je žalosno i tužno. Voleo bih da grešim, ali Partizan ne ide u dobrom pravcu. 

Navijači su besni žele da vide leđa treneru Miroslavu Đukiću.

Razumem navijače i to što su skandirali. Žalosno je što je nama Saša Ilić sa 40 godina i dalje glavni igrač. Ja njega mnogo volim i nema većeg partizanovca od njega, ali ne može on sa toliko godina da bude neko ko izvlači kestenje iz vatre. To govori kako se radi u klubu. Đukić se nije snašao, nema lično ništa protiv njega, očigledno ne zna da radi u ovakvim uslovima, sve su to razlozi krize.




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Nepoznati

pre 5 godina

Nema to veze sa Djukicem.Pogledajte vrednost igraca na transfermarketu i bice vam sve jasno. Smejurija od tima.Jeftovica posle tri godine i odigranih 140 utakmica,sa 24 godine prodaju za 500000 evra,pa to su smesne pare.Menadzeri rade sta hoce,igraci rade sta hoce,a upravi su i tako male pare od prodaje ocigledno dovoljne.Uzasno stanje,bez nade da ce biti bolje.Smenice Djukica i sta onda?Sve ce biti bolje?Ne zavaravajte se ljudi.Samo gledajte,uskoro ce od drzave da traze pare da plati svu njihovu nesposobnos ili "sposobnost".

Strahinja marjanovic

pre 5 godina

Sto se mene tiče đukic treba da ide a kakvu mi ekipu imamo odmah da vam kazem dobra je i bice najbolja ako bog i sreca dade samo treba da se uigraju jer to je bukvalo drugi tim nema 2 ili 3 igrača koji su igrali prosle sezone u startnoj postavi.ali misli da cemo biti prvi i ući ligu evrope jer treba biti sa klubom na koji navijas i u dobru i u zlu

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija