• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Beta

30.07.2018

16:18

ODAVNO NISMO BOLJE IGRALI! Miletići najavljuju bolje dane Partizana

Partizan

ODAVNO NISMO BOLJE IGRALI! Miletići najavljuju bolje dane Partizana

Podeli vest

Fudbaler Partizana Nemanja Miletić rekao je da njegova ekipa odavno nije bolje igrala kao u prvom poluvremenu utakmice s Dinamom

- Mislim da odavno nismo bolje odigrali prvo poluvreme. Držali smo odbranu bukvalno na 40 metara od njihovog gola. Stvorili smo mnogo šansi, želeli pobedu i jednostavno verovali da će doći, jer smo zaslužili - rekao je Miletić za klupski sajt.

Partizan je posle poraza od Radnika u prvom kolu Super lige, u drugom sa 1:0 pobedio Dinamo iz Vranja. Miletić je kazao da očekuje da će crno-beli biti još bolji.

- Mnogo je igrača od prošle sezone i samim tim je bilo mnogo lakše. Odlično se poznajemo, igrali smo mnogo utakmica zajedno, znamo ko šta može. Siguran sam da ćemo iz meča u meč biti sve bolji i bolji - kazao je Miletić.

Partizan je jedini gol dao posle njegove asistencije.

- Posle kornera našao sam se u šesnaestercu, dobio loptu na strani, centrirao, da bi na pravom mestu bio Ožegović. Važna pobeda. Sada idemo dalje i mislimo o revanšu u Litvaniji - rekao je Miletić.

Njegov saigrač i imenjak, levi bek Nemanja Miletić, rekao je da je bilo teško protiv "zgusnute odbrane" tokom svih 90 minuta.

- Imali smo veliki broj šansi, ali lopta jednostavno nije htela u gol. Da smo uspeli da postignemo gol u prvom poluvremenu, siguran sam da bi pobeda bila ubedljivija - rekao je levi bek Miletić.

On je kazao da se Partizan okreće duelu sa Trakajem, koji je veoma važan i siguran je u pobedu jer misli da su crno-beli "mnogo kvalitetnija ekipa".

Utakmica između Partizana i Trakaja igraće se u četvrtak u Litvaniji. 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari

Izbori 2024

Vesti

"Neophodne nenajavljene kontrole da vidimo ko i kako leči ljude" - Ministarka zdravlja o nesavesnom lečenju lekara
Društvo

"Neophodne nenajavljene kontrole da vidimo ko i kako leči ljude" - Ministarka zdravlja o nesavesnom lečenju lekara

Nakon hapšenja lekara i kozmetičara "Beomedikusa" zbog sumnje da su nestručno izveli intervenciju na pacijentkinji, zbog kojeg je došlo do deformiteta njenog stopala, ministarka zdravlja Danica Grujičić poručuje da je neophodno da se sprovode nenajavljene kontrole, kako bi se sagledala prava slika o tome ko i kako radi i u privatnom i u državnom sektoru.

20.04.2024

10:12

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija