• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: M. Stefanović

02.08.2018

09:04

OSTOJA MIJAILOVIĆ ZA INFORMER: Partizan će imati šampionski tim!

Partizan

OSTOJA MIJAILOVIĆ ZA INFORMER: Partizan će imati šampionski tim!

Podeli vest

Pravimo šampionski tim sa ciljem da se vratimo u Evroligu, kaže za Informer predsednik Košarkaškog kluba Partizan Ostoja Mijailović

Crno-beli su dosad doveli čak pet novih igrača, a poslednji u klub je stigao dosadašnji bek Bajerna Amar Gegić.

On je sa Partizanom potpisao ugovor na tri godine. Pre njega klub iz Humske su pojačali plejmejkeri Aleksej Nikolić i Amerikanac Markus Pejdž, australijski centar Džok Lendejl i krilni igrač Rade Zagorac.

Ozbiljan napredak

Crno-beli su u protekloj sezoni bili peti u ABA ligi, dok su u domaćem prvenstvu zaustavljeni u polufinalu od Crvene zvezde. Na pitanje može li Partizan u predstojećoj sezoni do titule u regionalnom takmičenju i plasmana u Evroligu, Mijailović odgovara potvrdno:

Lončar: Uvek može bolje

Novi sportski direktor Partizana Nikola Lončar kazao je da je zadovoljan igračima koje su doveli tokom leta.
- Doveli smo igrače koje smo mogli. Da li je moglo bolje? Sigurno da jeste, ali ako se tako gleda, onda je moglo i gore. Ja sam zadovoljan pojačanjima. Trudimo se da napravimo kvalitetan tim i nadam se da ćemo uspeti u tome - objasnio je Lončar.

- Kada vodite i volite Partizan, uvek se trudite da napravite šampionski tim, koji će beležiti najbolje rezultate. Nama su ambicije uvek velike, pa tako će biti i naredne godine. Želimo da napravimo ozbiljan napredak u odnosu na prošlu sezonu.

Navijači smatraju da su crno-beli doveli veliki broj stranaca i da to nije dobro za klub. S druge strane, Mijailović veruje da će Partizan zaraditi od njih u budućnosti.

- Doveli smo dobre igrače koji ne koštaju previše, a bili su nam dostupni. Potpisali smo ugovore koji su povoljni za klub i koji nam garantuju da ćemo dobiti dobra obeštećenja. Veća nego što je bilo ranije u Partizanu. Zato očekujem da posle velikog rada i ulaganja poslednjih meseci dođu i rezultati - objašnjava Mijailović.

Klub iz Humske još nije završio posao kada je u pitanju pravljenje tima, a kao moguća pojačanja se pominju krilni centri Vladimir Dragičević i Ajdin Penava, kao i bugarski bek Jordan Minčev.

- Nedostaje nam igrač na poziciji četiri, a videćemo da li nam je još neko potreban. Pri kraju smo što se tiče sastavljanja tima. Možda dovedemo još jednog ili dvojicu igrača i to je to. Međutim, ne želim da pričam o onima koji nisu još potpisali. Kada se dogovorimo, sve će se znati. Razgovor unapred o pojačanjima nije se pokazao kao najbolja stvar - kaže Mijailović.

Čekaju Novicu

Predsednik Partizana se osvrnuo i na status kapitena Novice Veličkovića, kojem je po završetku prošle sezone istekao ugovor.

- Trenutno smo u pregovorima sa menadžerom Novice Veličkovića i nadam se da će oni biti uspešno završeni. Moramo da vidimo šta on želi, pa da se dogovorimo ako je moguće - zaključio je prvi čovek crno-belih.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
moma

pre 5 godina

Dali doktori Terza i limar iz Železnika,oni toka imaju ko pleve.

Izbori 2024

Vesti

Informer na licu mesta, dečak iz Voluje je živ i zdrav! Hraniteljka na tabletama, evo ko je smislio monstruoznu laž! (FOTO)
Društvo

Informer na licu mesta, dečak iz Voluje je živ i zdrav! Hraniteljka na tabletama, evo ko je smislio monstruoznu laž! (FOTO)

Hraniteljku iz sela Voluja kod Kučeva (ime poznato redakciji), zaprepastila je tragična vest da je maleni A.J. (6) kojeg, kako kaže, voli više od života, tragično preminuo. Naime, u lokalnim medijima se pojavila informacija da se dete zadavilo čepom od soka u utorak 9. aprila i da je sahranjeno sutradan. Reporterka Informera uputila se na lice mesta, kako bi utvrdila šta se zapravo dogodilo.

15.04.2024

22:41

TV

Netanijahu ima jezive planove! Etnički čista Gaza i rat SAD-a protiv Irana za njega je idelno rešenje! (VIDEO)
Live TV

Netanijahu ima jezive planove! Etnički čista Gaza i rat SAD-a protiv Irana za njega je idelno rešenje! (VIDEO)

Sukob u Gazi eksalira i čini se da se širi na druge frontove. Izrael odlučan da odgovori na napad Irana. Da li zaista Netanijahu gura SAD u rat protiv Irana? Na ovu temu u emisiji "Rat uživo" govorili su bivši potpukovnik KOS-a Ljuban Karan i politikolog, prof. dr Vladimir Pavićević. Uživo u program iz Frankfurta uključio se i politikolog Andreja Lović koji je govorio o tome na koji način Nemačka posmatra ovaj rat. U drugom delu emisije gosti su govorili o ratu u Ukrajini. O ovoj temi govorio je i kapetan garde Branislav Živković koji se putem vajber linka uživo uključio u program.

15.04.2024

19:57

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija