• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: M. Gligorić

03.08.2018

10:04

ĐUKIĆ NE ODLAZI "BEZ BORBE"! Trener od Partizana traži 400.000 evra!

Partizan

ĐUKIĆ NE ODLAZI "BEZ BORBE"! Trener od Partizana traži 400.000 evra!

Podeli vest

Miroslav Đukić neće tek tako otići iz Partizana! On će od crno-belih tražiti da mu isplate 400.000 evra, koliko mu sleduje na ime odštete za prevremeni raskid

U Humskoj su presekli i odlučili da uruče otkaz Miroslavu Đukiću. Nekoliko puta je trener Partizana uspevao da izbegne "seču", ali ne i sada.

Čelnici Partizana su do sada sedam puta razmatrali poverenje Đukiću i svaki put je trener "preživeo". Nekada jer je klubu bilo mnogo da plati 400.000 evra, nekada jer je zaistao uprava verovala u nega, a nekada jer nije imao ko da ga zameni.

Sada više niko u rukovodstvu ne veruje u Đukića, našli su i novog trenera - Zorana Mirkovića, a ostaje da se vidi šta će biti sa odštetom, na kojoj Đukić insistira.

- Čelnici Partizana su danima unazad pregovarali sa Mirkovićem i ubeđivali ga da nasledi Đukića. Prve informacije o njegovom dolasku pojavile su se još u ponedeljak, međutim ljudi iz kluba su sačekali da se prođe Trakai i da bivši štoper prihvati ponudu. Veliku ulogu u Batinom dolasku imao je legendarni trener Partizana, a sada selektor Crne Gore Ljubiša Tumbaković, sa kojim sarađuje i koji mu je praktično mentor - rekao nam je izvor upućen u dešavanja u Partizanu. 

PARTIZAN SMENJUJE ĐUKIĆA! Mirković će biti novi trener crno-belih!




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
Rade

pre 5 godina

Prodajte Kosovica najgori igrac u Partizanu toliko valjda mozete da dobijete za njega vise da dobijete tesko uzmite 400000 evra platite Djukica i mars iz kluba.

Dejjan

pre 5 godina

Za sta, bre? I to sto je do sada uzeo treba da vrati. Ej, 400 00 €, a drhtali smo kad idu u Surdulicu.

Dejan

pre 5 godina

Neka mu da onaj ko ga je i doveo, a onda zajedno sa njim da ode iz Partizana..

Slavko

pre 5 godina

Time je pokazao da je loš čovek koji hoće da naplati i ono što neće raditi s i ono što je "uradio" je najgore u istoriji Partizana.Očigledno da nije ni svestan da ne zna ništa ili je bezobrazan.Da bi bio šmeker ili laf u srcu moraš da budeš veličina a on je mali

Znacovek

pre 5 godina

Uprava Partizana trreba da trazi ostetu od Djukica sto je upropastio klub. Ujedno i da prekine saradnju sa Ivicom Ilijevim, jer je i on doprineo da klub bude to sto jeste, dovodjenjem igraca koji pojma nemaju.

Ljuba

pre 5 godina

Steta ako ode Djukic, sa njim smo propustili JEDINSTVENU priliku da igramo u Srpskoj ligi..

bubasvaba

pre 5 godina

Nista brate bez para nek te isplate pa napusti tim inace idi redovno na poso i ako ti se ne dozvoli rad presavi tabak za sve rskid ugovora ,dusevna bol, uvreda licnosti i sve ostalo i blokoraj im racune ako te ne isplate BITANGE SE SASTANU I KO IM DA VECU PROVIZIJU NJEGA POSTAVE A DUG NE ISPLACUJU NEDAJ IM DA TE PRAVE LUDIM.

Đoko

pre 5 godina

Vise se bori da izvuce novac,nego sto se bori da mu ekipa pobjedi

Baki

pre 5 godina

Kakve ugovore sklapaju ne mogu da verujem, kakvi su mu rezultati takvo i placanje treba da bude, katastrofa!

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija