• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: M. Gligorić

03.08.2018

14:12

TEŽAK UDARAC ZA PARTIZAN! "Parni valjak" bez Tošića dva i po meseca!

Partizan

TEŽAK UDARAC ZA PARTIZAN! "Parni valjak" bez Tošića dva i po meseca!

Podeli vest

Fudbaler Partizana Zoran Tošić odsustvovaće van terena najmanje dva i po meseca jer mu je stradao meniskus

Tošić se povredio na startu šampionata, na gostovanju Radniku u Surdulici, kada je povredio koleno.

Ispostavilo se da je povreda ozbiljnija nego što se u prvi mah mislilo, jer je iskusnom krilnom napadaču stradao meniskus, saznaje Informer.

On će otputovati u Minhen, gde će biti operisan i predstoji mu pauza od najmanje dva i po meseca. To znači da se Tošić na teren neće vratiti pre kraja oktobra.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Marko

pre 5 godina

Zbog dolaska bolesnog Tosica, koga je trebalo odvesti na banjsko lechenje, a ne u Partizan, Ivica La Bomba bi morao odmah dobiti otkaz. Covek je u crno zavio Partizan sa Tosicem, Djukicem, Sumom, OZegovicem, Ivanovicem...Jeza...!!!! Tosic je odbijen u Nemackoj, jer nije prosao lekarski, a Ivica ga dovede. To su svi znali, jer su njihove novine pisale.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija