• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: M.G.

06.08.2018

09:28

PARTIZAN PRIZIVA GENT! Crno-beli strepe pred žreb za 4. kolo LE

Partizan

PARTIZAN PRIZIVA GENT! Crno-beli strepe pred žreb za 4. kolo LE

Podeli vest

Ukoliko eliminišemo danski Nordsjeland, u plej-ofu za Ligu Evrope najviše bismo voleli da nam zapadne belgijski Gent, kaže za Informer generalni direktor Partizana Miloš Vazura

Fudbaleri crno-belih danas (13.30, Arena sport 1) na žrebu u Nionu saznaće ime eventualnog protivnika u direktnom okršaju za plasman u grupnu fazu Lige Evrope, a to će biti najverovatnije neko iz četvorke koju čine Sevilja, Bešiktaš, Makabi Tel Aviv i Gent.

Naravno, pre toga Sevilja mora da opravda ulogu favorita protiv Žalgirisa, a isto moraju da urade Bešiktaš protiv LASK Linca, Makabi protiv Pjunika i Gent protiv Jagjelonije.

Da bi došli u plej-of, crno-beli moraju da eliminišu danski Nordsjeland, a prvi meč igra se u četvrtak u danskom Farumu. Pred današnji žreb Vazura za naš list otkriva da bi svi u klubu bili zadovoljni jedino Gentom, pod pretpostavkom da će on opravdati ulogu favorita u 3. kolu.

starsport

- Pre svega razmišljamo o Dancima. Najpre moramo njih da prođemo, a oni nisu nimalo naivna ekipa. Što se žreba za plej-of tiče, dobili smo najtežu grupu rivala. Kad je već tako, najviše bih voleo Gent. Smatram da su svi rivali teški i da će biti nezgodne utakmice. Ako već biramo od četiri teška, onda bismo izabrali Gent među njima - rekao je Vazura (na slici).

Partizanov funkcioner rado bi izbegao duel i s Makabijem iz Tel Aviva, pre svega zbog činjenice da taj klub trenira legenda crno-belih Vladimir Ivić. Tu igra i bivši golman Crvene zvezde Predrag Rajković. Ivić je s Makabijem ovog leta već bio u Srbiji, pošto je u 2. kolu kvalifikacija za Ligu Evrope eliminisao niški Radnički (4:2 ukupan rezultat).

- Iskren da budem, voleo bih da izbegnem duel s Makabijem i Ivićem. Mislim da bi i on isto to voleo. Zato sam i rekao Gent. Tu su još Bešiktaš i Sevilja, ali koga god da izvučemo, igraćemo na pobedu. Na žreb ne možemo da utičemo, možemo samo da priželjkujemo koga da dobijemo - naglasio je Vazura.




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
No1

pre 5 godina

Igrate na pobedu i u nasoj ligi,pa je rezultat totalni debakl. Bolje bi bilo da pocnete na poraz da igrate,mozda bude bolje.

NEMANJA

pre 5 godina

JA SAM IPAK ZA PONOS IZRAELA. NIJE SE NALJUTIO PROSLE GODINE NIKOLIC NECE VALJDA NI IVIC!

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija