• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: M.G./Beta

08.08.2018

09:15

MIRKOVIĆ PRED DEBI U DANSKOJ: Uvek na pobedu, ali sad bi nam odgovarao i remi!

Partizan

MIRKOVIĆ PRED DEBI U DANSKOJ: Uvek na pobedu, ali sad bi nam odgovarao i remi!

Podeli vest

Trener fudbalera Partizana Zoran Mirković rekao je da njegovu ekipu očekuje težak meč protiv Nordsjelanda u kvalifikacijama za Ligu Evropa, ali je istakao da crno-belima treba jedna dobra utakmica da bi se konsolidovali

- Igramo protiv jedne dobre ekipe, mlade, poletne. Izuzetno su motorični, tehnički su izuzetno potkovani, igraju brz fudbal. Imaćemo težak zadatak. Međutim, mislim da smo spremi i da dam treba jedna dobra utakmica da bismo se konsolidovali - rekao je Mirković novinarima na aerodromu "Nikola Tesla" pred put u Dansku.

Novinare je zanimalo i kako Partizan može da odgovori na igru danske ekipe.

- Gledali smo četiri utakmice... Izuzetno su brzi, agresivni, opasni u kontranapadima, to bi bilo u najkraćim crtama. Možemo da odgovorimo dobrom postavkom, isto trkom i isto brzinom - rekao je on.

Na pitanje koji bi bio dobar rezultat za Partizan u Danskoj, Mirković je rekao:

- Partizan mora da ide na pobedu. Sada, da kalkulišem da li bi nam odgovarao i nerešen rezultat... Verovatno u ovoj situaciji i da.

partizan.rs

Na put u Dansku krenuće 22 igrača, svi su u kombinaciji za tim sem kažnjenog Sejdube Sume i povređenih Zorana Tošića i Luke Cucina.

Mirković, koji je na klupi Partizana zamenio Miroslava Đukića, u četvrtak će debitovati. On je naveo da je vremena bilo malo i da sem nekih detalja u samoj postavci, nije ni bilo moguće uraditi nešto više.
On je ponovio da je jedan od segmenta na kojima će raditi i psihološki momenat.

- Mi ćemo raditi i na tim stvarima, što se tiče voljnog momenta. Vidite da je ekipa u daunu, tako da je to jedan segment na kojem treba raditi. Tu postoje i druge stvari, drugi segmenti koje činu igru - rekao je Mirković. 

Utakmica Nordsjeland - Partizan igraće se u četvrtak od 19.45 u Farumu.




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)
Live TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)

Gost "Info dana" bio je analitičar Saša Borojević. On je govorio o tome na koji način su povezani svi ratovi koji se trenutno rasplamsavaju po celom svetu. Evo kakve veze ima Balkan i Srbija sa projektima velikih sila. Uživo u program, putem vajber linka, uključio se i Dževad Galijašević, stručnjak za terorizam koji je komentarisao kompleksne odnose između Amerike i Izraela.

19.04.2024

17:55

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija