• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: M. G

09.08.2018

22:43

NEKO BI REKAO DA SAM HRABAR, NEKO DA SAM LUD! Mirković bez straha: Mi smo Partizan!

Partizan

NEKO BI REKAO DA SAM HRABAR, NEKO DA SAM LUD! Mirković bez straha: Mi smo Partizan!

Podeli vest

Debitant na klupi Partizana Zoran Mirković uspeo je da razdrma uspavanu ekipu za samo nekoliko dana, crno-beli su slavili sa 2:1 i imaju lepu prednost pred revanš sa Nordsjelandom 

- Zadovoljan sam rezultatom, ali delimično igrom. U prvom poluvremenu je dosta dobro funkcionisalo. Protivnik nam je pravio probleeme po bokovima, ali imali smo i akcije i šanse. U drugom poluvremenu nismo uspeli da ispariramo protivniku. Igračima se nakon 2:0 učinilo da mogu da čuvaju rezultat, što je bilo pogrešno. Zato smo primili gol. U drugom poluvremenu sve se zasnivalo na kontranapadima. Mogu da kažem da drugim delom nisam zadovoljan - kazao je Mirković. 

Zadovoljan je novi trener odnosom prema igri. 

 - Svi igrači su se svojski borili. Mi smo Partizan, moramo da igramo na pobedu protiv svakog rivala, kako god se zvao. Sve druge stvari su neprihvatljive. 

Mirković nije znao za trah kao igrač, pa ni sada kao trener.

- Nisam imao nikakav strah pred debi. Da se ne vraćam na momenat mog preuzimanja. Neko bi rekao da sam hrabar, neko bi rekao lud. Sto se tiče straha, nikad nisam imao ni kao igrač, nemam ni sad kao trener - poručio je Mirković.

Zakarić je došao pre samo nekoliko dana i odmah debitovao. 

- Dobili smo potvrdu od kondicionog trenera da Zakarić može da odigra 60 minuta. On je to prebacio što se tiče učinka, i vremena provedenog na terenu.

Što se tiče Marka Jankovića. 

- Jankovic će igrač izuzetne klase. Odigrao je dosta dobro. Ono što se tražilo je sprovodio na terenu. Ponestalo mu je snage, nije mogao da odgovori nekim defanzivnim zadacima.

Posao nije završen i pored pobede u Danskoj, poručuje trener.

- Nikad se ne osećate lagodno kad primite gol. Nije nam bilo svejedno. Nije me zabrinula činjenica da sam pre toga izvrsio izmenu. Posao nije završen. Mislim da je rival izuzetna ekipa, mlada ekipa, ima proncipe  ne odustaje od igre ni po koju cenu. Očekuje nas težak zadatak u revanšu. Možemo sigurno bolje. Znate da smo pošeli loše sezonu, znate da su igrači u grču, i uz par dobrih utakmica igračima će se povratiti samopouzdanje. Sigurno će biti još bolje.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija