• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer

10.08.2018

20:20

VULETIĆ SE NUDI ZVEZDI: I pored helijumskih falusa, hoću da vam pomognem!

Partizan

VULETIĆ SE NUDI ZVEZDI: I pored helijumskih falusa, hoću da vam pomognem!

Podeli vest

Potpredsednik FK Partizan Vladimir Vuletić ponudio je Crvenoj zvezdi pomoć prilikom žalbenog postupka 

Crveno-beli su kažnjeni od strane Disciplinske komisije UEFA sa dve utakmice igranja pred praznim tribinama i novčanom globom u iznosu od 72.000 evra.

- Izražavam, u svojstvu šefa pravnog tima FK Partizan koji je već imao priliku da trijumfuje pred Disciplinskom komisijom UEFA, istinsko žaljenje zbog ovakve drakonske kazne našem rivalu. Ja sam Zvezdi još u januaru ponudio iskusnu i profesionalnu pravnu pomoć u rešavanju ovakvih problema - poručio je Vuletić i dodao:

- Međutim, nisu me zvali. Zašto su, umesto da sabiraju sve snage, odlučili da energiju oduševljeno rasipaju na helijumske faluse, nije mi poznato. Međutim, uvek sam tu za skrupulozno, stručno i profesionalno delovanje dokazano uspesima pred UEFA - zaključio je potpredsednik crno-belih.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Vizionar

pre 5 godina

Ama , sta se , bre , nudis , gledaj svoja posla. To moze da se protumaci na vise nacina. Za mene , je to , negativna osobina , jer da im treba vasa pomoc , oni bi vas zvali!

straja

pre 5 godina

dajte "odrobijajate" to sto je odlucila UEFA...ali nemojte da vam ovaj STRUCNJAK pomaze....em ne da ne voli nego nasuprot,em ne da nije dobar nego je nikakav strucnjak,em da ce da trazi PROTIV uslugu...a i zbog one KO SA DJAVOLOM TIKVE SADI O GLAVU MU SE OLUPAJU".

Izbori 2024

Vesti

Nedelja sećanja na žrtve u Ribnikaru i Malom Orašju: Od 7. do 10. maja biće organizovane brojne aktivnosti
Društvo

Nedelja sećanja na žrtve u Ribnikaru i Malom Orašju: Od 7. do 10. maja biće organizovane brojne aktivnosti

Radna grupa za uspostavljanje Memorijalnog centra u znak sećanja na žrtve masovnog ubistva u Oglednoj osnovnoj školi "Vladislav Ribnikar" u Beogradu, koja je formirana Odlukom Vlade Republike Srbije, predložila je na četvrtoj sednici da sve škole u Srbiji organizuju Nedelju sećanja i zajedništva u periodu od 7. do 10. maja 2024. godine, saopštilo je Ministarstvo prosvete.

19.04.2024

16:43

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija