• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer

12.08.2018

13:03

(VIDEO) PARTIZAN OSVOJIO GORNJU VAROŠ! Majstorija Pantića bacila Zemunce na kolena!

Partizan

(VIDEO) PARTIZAN OSVOJIO GORNJU VAROŠ! Majstorija Pantića bacila Zemunce na kolena!

Podeli vest

Fudbaleri Partizana su u 4. kolu Superlige pobedili kao gosti ekipu Zemuna sa 1:0

Druga pobeda crno-belih u domaćem šampionatu, a baš kao i Dinamo iz Vranja, Partizan je i sada slavio minimalnim rezultatom.

Strelac gola koji je crno-belima doneo tri boda je Danilo Pantić. Vezista gostiju je sjajnim udarcem u 20. minutu savladao golmana Zemuna Marka Miloševića.

Imali su i jedni i drugi još nekoliko prilika. Najveća opasnost po gol Partizana bio je Miljan Vukadinović, koji je u nekoliko navrata zapretio Stojkoviću, ali nije uspeo da zatrese mrežu gostiju.

Izabranici Zorana Mirkovića su bili mnogo agilniji u drugom poluvremenu, kada je Goran Zakarić zamenio indisponiranog Sejdubu Sumu, ali mreža Zemuna se nije zatresla u nastavku.

Partizan je sada šesti na tabeli sa sedam bodova, dok je Zemun pretposlednji sa dva boda.

ZEMUN - PARTIZAN 0:1 (0:1)

Strelac: Pantić u 20. minutu

Stadion u Gornjoj Varoši. Sudija: Danilo Grujić.

ZEMUN: Milošević, Stanimirović, Cvetković, Vukadinović, Romanovski (od 56. Savić), Bašanović, Azemović, Luković, Stojković (od 78. Murajama), Đalović (od 64. Tošeski), Kukuličić.

PARTIZAN: Stojković, Enake, N. R. Miletić, Marković, Urošević, Smiljanić, Pantić (od 83. Zdjelar), Suma (od 46. Zakarić), Đerlek, Nikolić (od 64. Janković), Ožegović.

TOK MEČA

Drugo poluvreme:

90+2'. Zapretio je Zemun, Savić je imao priliku, ali je Enake izbacio loptu.

83'. Poslednja izmena u Partizanu, umesto Pantića na terenu je Zdjelar.

79'. Dobar prodor Murajame, kojeg je pred kaznenim prostorom srušio Smiljanić. Posle udarca iz "slobodnaka" Stojković je intervenisao.

76'. Velika prilika za Zemun, Kukuličić je probio po desnoj strani, Savić je u petercu promašio loptu, a onda je Miletić intervenisao.

73' Na drugoj strani je zapretio Zakarić udarcem iz daljine, ali je Milošević izbio loptu u korner.

70'. Dugo je trajala akcija Zemuna, na kraju je Vukadinović imao priliku, ali je promašio loptu, oja je na kraju došla do Stojkovića.

64'. Po jedna promena na obe starne, kod domaćina umesto Đalovića na terenu je Tošeski, dok u Partizanu Janković menja Nikolića.

63'. Korner za Zemun, Vukadinović je centrirao, jedan igrač Zemuna bio najviši u skoku, ali bez problema za Stojkovića.

57'. Kontra Partizana, Ožegović je poslao dijagonalu ka Zakariću, ovaj vratio do Đerleka, ali je Partizanov tinejdžer tukao preko gola.

56'. Zakarić je centrirao iz slobodnog udarca, Ožegović bio najviši u skoku, ali je loše zahvatio loptu glavom.

55'. Dobar prodor Enakea po desnoj strani, ali bek Partizana nije imao snage za dobar centaršut.

Promena u timu Partizana. Suma, koji se ni na ovoj utakmici nije proslavio, je ostao u svlačionici, a debi u Superligi imaće Goran Zakarić.

starsport

Prvo poluvreme:

45+1'. Enake u poslednjem trenutku izbija loptu ispred Kukuličića.

45'. Sada žuti karton i za Đerleka, koji je morao faulom da "seče" kontru Zemuna nakon greške Sume.

42'. Vukadinović je ubedljivo najbolji igrač Zemuna u prvom poluvremenu. Prevario je Enakea, a onda ga je Suma faulirao pred ulazak u kazneni prostor i dobio žuti karton. Nije bilo opasnosti po Stojkovića posle prekida.

41'. Pokušao je Urošević glavom posle centaršuta Enakea, ali je lopta prošla pored stative.

34'. Đalović je prodao dve finte defanzivcima Partizana, centrirao na drugu stativu gde je bio Vukadinović, koji je šutirao glavom, ali pravo u Stojkovića.

32'. Smiljanić je sada odapeo sa više od 25 metara, ali je Milošević odbranio. U nastavku akcije je pokušao i Nikolić, golman Zemuna opet na mestu.

30'. Tajm-aut u Zemunu. Zbog velike vrućine sudija Grujić je prekinuo meč kako bi se igrači osvežili.

26'. Pokušao je Đerlek udarcem sa oko 30 metara, ali vrlo neprecizno.

20'. GOL! Partizan vodi, sterlac je Pantić! Majstorija veziste crno-belih, koji je najpre prevario jednog protivničkog igrača, a onda šutirao sa 20-ak metara, po zemlji, i pogodio donji desni ugao gola koji brani Milošević.

19'. Još jednom Vukadinović stavlja na muke gostujuće igrače, ali na kraju Stojković dolazi do lopte.

14'. Pantić je pokušao da pronađe Ožegovića, ali je odbrana domaćeg tima reagovala ispred napadača Partizana.

11'. Opet Vukadinović muči odbranu Partizana, prevario ne dvojicu igrača, šutirao, ali preko gola.

10'. Odličan udarac Vukadinovića sa 15-ak metara, ali je Stojković odlično odbranio i izbacio loptu u korner.

7'. Dobar napad Partizana, Đerlek je "izbacio" Sumu, ali je ovaj napamet centrirao i propala je izgledna prilika gostujućeg tima.

6'. Žuti karton za vezistu Zemuna Nikolu Stojkovića, koji je žustro startovao na Ognjena Ožegovića.

4'. Petljali su fudbaleri Partizana na ivici protivničkog kaznenog prostora, mnogo ih je bilo na malom prostoru i na kraju su domaći fudbaleri otklonili opasnost.

2'. Centrirao je Urošević sa leve strane, lopta je išla u peterac, ali je pokupio golman Milošević.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

Zapad ne dozvoljava temu NATO agresije na Jugoslaviju! Plaše se da se suoče sa istinom u vezi sa njom!
Live TV

Zapad ne dozvoljava temu NATO agresije na Jugoslaviju! Plaše se da se suoče sa istinom u vezi sa njom!

Savet bezbednosti Ujedinjenih nacija (SB UN) večeras još jednom nije prihvatio da raspravlja o NATO agresiji na Jugoslaviju pošto za predloženi dnevni red nije glasao dovoljan broj članica tog tela. Kao i na sednici SB UN 25. marta, i na večerašnjoj, ponovo zakazanoj na zahtev Rusije, Francuska je zatražila takozvano proceduralno glasanje o dnevnom redu. Za dnevni red, odnosno raspravu o NATO agresiji na Jugoslaviju 1999. godine, večeras je glasalo šest od 15 članica Saveta bezbednosti, dok je ostalih devet bilo uzdržano. Za usvajanje dnevnog reda bilo je potrebno devet glasova. Ovu odluku, u emisiji "Info veče" Informer TV, komentarisali su analitičari Veljko Jovanović i Luka Stajić, kao i Nebojša Obrknežev iz Ruske stranke.

28.03.2024

23:01

Napad u Moskvi je pokušaj državnog udara! Pitanje je dana kad će ukrajinska vojska kapitulirati, zato je potrebno da se Rusija destabilizuje iznutra! (VIDEO)
Live TV

Napad u Moskvi je pokušaj državnog udara! Pitanje je dana kad će ukrajinska vojska kapitulirati, zato je potrebno da se Rusija destabilizuje iznutra! (VIDEO)

Goran Petronijević, advokat, Nikola Jović, politikolog, prof. dr Aleksandar Lukić sa Instituta za političke studije i akademik prof. dr Dragan Radenović govorili su u emisiji "Info dan" na Informer TV o terorističkom napadu u Moskvi i tome šta on zapravo predstavlja i kako će uticati na budućnost Rusije.

28.03.2024

18:01

JOŠ TV VESTI

Hronika

"Laže da ga je Vuk pretukao": Na suđenju Đuri Nikoliću za ubistvo u Jakovu svedočila majka žrtve
Hronika

"Laže da ga je Vuk pretukao": Na suđenju Đuri Nikoliću za ubistvo u Jakovu svedočila majka žrtve

Bila sam u dvorištu Novakovića, u tu kuću je udata moja ćerka i bavila sam se decom. Čula sam da je došao Milan Nikolić i udario mog sina Vuka sa obe šake. Nisam videla, ali sam čula tada šta se desilo. Milan mu je zapretio prstom i rekao, "j....u ti majku", a Vuk mu je odgovorio, "ti da j...š moju Draganu. Milan je mali čovek, ali je poskočio i sa obe šake udario Vuka. To su snimile kamere.

28.03.2024

18:01

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija