• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer

12.08.2018

20:02

LOŠA UVERTIRA ZA ČETVRTAK! Mirković grmi: Osim želje, ništa nije valjalo!

Partizan

LOŠA UVERTIRA ZA ČETVRTAK! Mirković grmi: Osim želje, ništa nije valjalo!

Podeli vest

Trener fudbalera Partizana Zoran Mirković nije bio zadovoljan iako su crno-beli pobedili Zemun

"Parni valjak" se minimalnim rezultatom slavio u Gornjoj Varoši, ali na licu trenera crno-belih nije bilo osmeha.

- Opet mogu da budem zadovoljan delimično prvim poluvremenom, a drugim nikako. Nikako! Loša uvertira za četvrtak. U prvom delu je bilo dobrih akcija. Želja nam je bila da, u tom trenutku, gustoj odbrani Zemuna menjamo težište igre. Tad smo i napravili dobre stvari. Sve ostalo, osim želje, nije valjalo - rekao je Mirković posle utakmice i dodao:

- Brine me u obe utakmice naša igra u drugom poluvrmenu. Da li sama posmisao na eventualni negativan rezultat utiče da se uvuče strah u igrače i da se bez potrebe vratimo na svoju polovinu? U takvoj igri dosta rizikujemo. Moraćemo da radimo na tome - istakao je mladi stručnjak, prenosi Mozzartsport.

Ostaje dilema da li je sve do psihologije ili ima nešto i do sadržaja, prikaza na terenu...

- Ima i jednog i drugog. Psihologija je u prvom planu. Nemoguće da se baš toliko raspadne igra. Od istih igrača, istih ljudi.

Mirković je napravio sedam promena u startnih 11 u odnosu na gostovanje Nordsjilandu, a novinare je zanimalo da li mu se neko od novajlija posebno svideo?

- Rotirali smo, jer je sugestija doktotra i ljudi zaduženih za fizičku spremu bila da neke igrače odmorimo. Delimično sam zadovoljan igrom Đerleka - poručio je trener Partizana.

Jedno od pitanja je bilo i da li će se crno-beli pojačati do kraja prelaznog roka.

- To je kompleksna stvar. Imamo igrački kadar, "puni" smo sa brojem stranaca. Moraćemo ozbiljno da pristupimo toj temi - naglasio je Mirković i otkrio da Zlatan Šehović neće biti u kombinaciji ni za revanš sa Dancima, jer "tek je danas odradio drugi trening visokog intenziteta, nije još radio sa grupom, nije realno očekivati ga u četvrtak".

Partizan u četvrtak igra protiv Nordsjelanda u revanš meču 3. kola kvalifikacija za Ligu Evrope. Crno-beli su u Danskoj pobedili sa 2.1.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

EKSKLUZIVNO NA INFORMER TV! Predsednica Skupštine Ana Brnabić: Svaki dan se bavimo novim zahtevima opozicije i drndamo vunu!
Live TV

EKSKLUZIVNO NA INFORMER TV! Predsednica Skupštine Ana Brnabić: Svaki dan se bavimo novim zahtevima opozicije i drndamo vunu!

Predsednica Skupštine Ana Brnabić bila je gošća "Kolegijuma" Informer TV. Ona je pričala za našu televiziju o izborima, opoziciji, ali i o aktuelnim spoljnopolitičkim pitanjima kao što su glasanje o prijemu tzv. Kosova u Savet Evrope, kao i o pokušaju uvođenja sramne rezolucije o Srebrenici koja ima za cilj da etiketira srpski narod kao genocidan.

16.04.2024

14:42

JOŠ TV VESTI

Hronika

Roleks mu poklonila mama, a ne Vračarci! Evo šta je Nikola Kačarević, suprug starlete Tamare Đurić ispričao o zaplenjenom novcu!
uštedeo ogromne pare

Roleks mu poklonila mama, a ne Vračarci! Evo šta je Nikola Kačarević, suprug starlete Tamare Đurić ispričao o zaplenjenom novcu!

Nikola Kačarević, suprug starlete Tamare Đurić koji je optužen da je bio pripadnik vračarskog klana koji su organizovali odbegli Nikola Vušović i Radoje Zvicer izjavio je danas pred Specijalnim sudom u Beogradu da je 35.000 evra, koliko je prilikom pretresa pronađeno u njegovom iznajmljenom stanu u kom je pre hapšenja živeo sa porodicom, njihova porodična ušteđevina.

16.04.2024

16:50

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija