• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer

13.08.2018

20:24

NOVICA ODRŽAO LEKCIJU SAIGRAČIMA: Nikad strah, uvek respekt! Da se zna ko je Partizan

Partizan

NOVICA ODRŽAO LEKCIJU SAIGRAČIMA: Nikad strah, uvek respekt! Da se zna ko je Partizan

Podeli vest

Novica Veličković je pre nekoliko dana produžio ugovor sa Partizanaom, a ovog ponedeljka je još jednom, kao kapiten poveo crno-bele u novu sezonu

"Parni valjak" je upalio motore, a predvodnik osvajača Kupa Radivoja Koraća i u sezoni 2018/2019 biće Novica Veličković.

- Ne znam ni sam koja mi je ovo sezona u Partizanu. Prethodnih godina sam malo kasnije dolazio u ekipu, a sada sam tu od početka priprema. Malo mi je žao sto se leto završilo - uz osmeh je rekao kapiten crno-belih.

Crno-beli su promenili pola tima, ali za utiske je još rano.

- Ne mogu još da kažem kakva je ekipa, ima novajlija, a ovo nam je prvi trening. Ne poznajemo se još, ali video sam da ima dosta pozitivne energije. Temeljno se radilo na dovođenju novih igrača i iz toga mogu da proizađu samo dobre stvari - smatra Veličković.

Svestan je da će mu se uloga malo promeniti, tačnije, da će u dogovoru sa ljudima iz kluba i trenerom Nenadom Čankom manje vremena provoditi na terenu.

- Ne igram za sebe. Jedini cilj mi je da pomognem Partizanu da pobeđuje i da se vrati tamo gde mu je mesto. Ove godine imamo dosta mladih igrača, moraću da radim sa njima, da im pomognem da shvate šta je Partizan. Mnogi još toga nisu svesni. Trebalo bi da znaju da podršku koju će dobiti usmere na pravi način - poručio je miljenik "grobara".

To što je ekipa mlada pomalo brine navijače.

- I mi smo nekad bili mladi, imali po 20 godina, pa smo pravili čuda. Samo je važno da momci dobro rade i imaće vetar u leđa sa tribina. Važno je da nauče da budu igrači koji prave razliku na terenu. Za početak bih voleo da uđemo u plej-of ABA lige, tamo je sve moguće. Takođe, da u Evrokupu ne bude kao prošle sezone. Mora da se zna ko je Partizan i kako dovodi igrače. To sad deluje bolje - istakao je kapiten Partizana.

Veličković se kratko osvrnuo i na ostale timove koji pretenduju na titulu u ABA ligi.

- Dosta klubova se "otvorilo" i dovelo dokazane igrače. To ništa ne mora da znači. Ja se nisam nikada plašio, a igrao sam protiv mnogih velikih košarkaša. Nikad strah, respekt uvek, dok se ne izađe na teren - zaključio je Veličković. 

(FOTO) PARTIZAN KREĆE PO ABA TITULU: Ne priznajemo nikome da je bolji dok nas ne pobedi!




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

SAZNAJEMO! Uhapšen Sergej Trifunović
Hronika

SAZNAJEMO! Uhapšen Sergej Trifunović

Inspektori Četvrtog odeljenja beogradske policije priveli su večeras glumca i političkog aktivistu Sergeja Trifunovića i to nakon što su kod njega našli nekoliko grama opojne droge, nezvanično saznaje Informer!

18.04.2024

21:36

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija