• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer

16.08.2018

10:32

(VIDEO) PARTIZAN PLESAO I DRHTAO, ali je stigao na korak od LIGE EVROPE!

Partizan

(VIDEO) PARTIZAN PLESAO I DRHTAO, ali je stigao na korak od LIGE EVROPE!

Podeli vest

Fudbaleri Partizana pobedili su i u Humskoj ekipu Nordjselanda i plasirali su se u 4. kolo kvalifikacija za Ligu Evrope - 3:2

Crno-beli su prvi meč u Danskoj dobili sa 2:1, tako da su, rezultatski gledano, rutinski izborili prolaz dalje.

Međutim, po igri u drugom poluvremenu beogradskog duela, bilo je to daleko od egzibicije, jer se u poslednjih pola sata igralo ispred šesnaesterca srpskog tima, a Dancio su promašili kolosalnu šansu 10 minuta pre kraja za izjednačenje, da meč uvedu u totalnu dramu.

Nordsjalend je čak poveo u Humskoj, ali je vođstvo imao kraće od 120 sekundi, pošto je Nemanja Miletić izjednačio udarcem glavom posle kornera.

Period posle toga pa do poluvremena je bio najbolji u igri Partizana, koji je stvorio nekoliko odličnih prilika, a postigao i dva gola, preko Jankovića i Markovića.

Partizan će imati težak zadatak u 4. kolu, pošto će mu rival biti turski velikan Bešiktaš, koji je golom u poslednjem minutu u Lincu eliminisao austrijski LASK (2:1).

Prvi meč igraće se sledećeg četvrtak u Beogradu.

PARTIZAN - NORDSJELAND 3:2 (3:1)

Strelci: Miletić u 11, Janković u 30. i Marković u 35. minutu za Partizan, a Olsen u 9. i Amon u 76. za Nordsjeland.

Stadion: Partizana. Sudija: Kristo Tohver (Estonija).

PARTIZAN: Stojković, Miletić, Marković, Valijente, Miletić, Zdjelar, Kosović Pantić (od 82. Enake), Janković (od 70. Đerlek), Zakarić (od 80. Smiljanić), Rikardo.

NORDSJELAND: Larsen, Bartolec, Mumin, Skovgard, Andersen (od 58. Jensen), Damsgard, Kristensen, Pedersen, Olsen, Kudus (od 68. Štrunk), Donjoh (od 58. Amon).

UŽIVO:

Kraj. Partizan ide dalje!

92'. Neuspela kontra Partizana, Kosović se spetljao kada je trebalo da jurne ka golu Danaca.

88'. Slobodan udarac za Nordsjeland sa 18 metara od gola Partizana, Bartolec je probao - preko gola.

85'. Igra se potpuno ispred šesnaesterca Partizana, crno-beli su u totalnoj defanzivi.

79'. KOLOSALNA ŠANSA za Pedersena! Potpuno sam je bio na petercu igrač Nordsjelanda, došla mu je lopta sa boka, a on je očajno šutirao i lopta je otišla dva metra od gola!

76'. GOL! I kao rezultat tog perioda dominacije, Nordsjeland dolazi do pogotka! Šutirao je Olsen, Stojković je odbio loptu, pravo na nogu Amonu, kojem nije bilo teško da sa peterca pogodi prazan gol.

73'. Period igre u kojem je Nordsjeland bolji, Partizan teško gradi akcije i čuva loptu...

65'. PREČKA! Posle stative, zatresla se i prečka gola Partizana!

63'. Posle dužeg vremena dobar napad Danaca, najpre je reagovao Marković, a onda je Miletić poslao loptu u korner.

52'. PONOVO RIKARDO! Sjajna solo partitura, sve je sam napravio, okrenuo trojicu igrača i šutirao pored gola.

50'. ZICER! Kakva šansa za Rikarda posle velike greške golmana Nordsjelanda, ali je u toj idealnoj šansi jako loše šutnuo, okliznuo se i Larsen je odbranio.

- NEVEROVATNO: Vodio je LASK 2:0 protiv Bešiktaša do 90. minuta i onda je primio gol! A, to znači da će Partizan igrati sa turskim klubom za plasman u Ligu Evrope.

48'. Dobar centaršut Zakarića za Jankovića na drugu stativu, ali je Pedersen u poslednjem trentku skrenuo u korner.

starsport

Kraj prvog poluvremena.

45'. Jako lep pokušaj Rikarda da proigra Jankovića, ipak golman Larsen je brži.

43'. Malo je pao ritam, Partizan sada više drži loptu... 

35'. GOL! Da li je ovo pogodak koji rešava sve dileme? Svetozar Marković glavom posle kornera je doneo treći gol Partizanu - 3:1.

32'. STATIVA! Mnogo sreće za crno-bele, Danci su imali zicer zbog potpune pometnje u odbrani Partizana, ali je Kudus pogodio okvir gola!

30'. GOL! Marko Janković donosi vođstvo Partizanu - 2:1. Pantić je završio pola posla, odigrao je loptu Jankoviću, koji je ušao u šesnaesterac i desnom nogom, uz pomoć Pedersena, kojeg je zakačila lopta, postigao pogodak.

30'. Nordsjeland potpuno kontroliše situaciju na terenu, lako s loptom dolazi do 20 metara od gola Partizana.

21'. Potpuno otvoreno igra Nordsjeland, pošto niti ima šta da izgubi, niti ume drugačije, jer je to zaštitnik znak ove ekipe.

15'. Mogla je da bude dobra šansa za Partizan, Kosović je povukao kontru, ali se Rikardo nije najbolje snašao, usporio je napad i na kraju šutirao sa 16 metara - pored gola.

11'. GOL! Miletić ekspresno odgovara! Gol glavom posle kornera - 1:1!

9'. GOL! Nordsjeland vodi u Humskoj! Andreas Olsen je pobegao odbrani Partizana po sredini, izašao sam na Stojkovića i lako pogodio - 0:1.

3'. Fina akcija Partizana, Janković je proigrao Pantića, koji se odlučio na šut sa ivice šesnaesterca - preko gola.

- Ovacijama "grobara" je Zoran Mirković dočekan na debiju na stadionu u Humskoj!

- Navijači pune tribine polako na stadionu u Humskoj, očekuje se 10.000-ak hiljada gledalaca.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

Prsti su na crvenom dugmetu! Jesmo li umalo izbegli nuklearni rat? (VIDEO)
Live TV

Prsti su na crvenom dugmetu! Jesmo li umalo izbegli nuklearni rat? (VIDEO)

Šta se zaista desilo 14. aprila? Odgovor Izraela na napad Irana je pomalo čudan. Navodno Iran je pokušao nuklearni napad na Izrael. Na ovu temu u "Info danu" govorio je Nikola Vrzić, glavni urednik portala RT. Uživo u program javio se pilot Stevan Ignjatović koji je detaljnije govorio o avionima koji su sposobni da nose nuklearne bombe.

23.04.2024

16:13

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija