• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Novosti/Žurnal

16.08.2018

16:54

(FOTO) PARTIZAN SPREMIO PROJEKAT ZA STADION: Krov, grejači, nove lože...

Partizan

(FOTO) PARTIZAN SPREMIO PROJEKAT ZA STADION: Krov, grejači, nove lože...

Podeli vest

Čelnici Partizana su ekspresno pripremili projekat za renoviranje stadiona, posle kojeg bi njihov dom u Humskoj izgledao mnogo modernije i prihvatljivije za evropski fudbal

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić je nedavno poručio da je država spremna da finansira rekonstrukcije četiri srpska stadiona, ali da ni Partizan, ni Zvezda, nemaju pripremljene projekte.

U Humskoj su munjevito reagovali i već su uradili gotovo ceo projekat, u koji ulaze pokrivanje sve četiri tribine, stavljanje grejača ispod travnate podloge, renoviranje lože na istoku i zapadu, podzemne garaže...

Imamo idejni i stari projekat, verovatno ćemo se nadovezati na taj iz doba Žarka Začevića. Prioriteti su: pokrivanje stadiona, renoviranje loža, sređivanje zapadne i istočne tribine. Glavna stavka je pokrivanje, jer na taj način rešavamo i druge probleme na tribinama, kakvi su, na primer, propadanje stadiona - rekao je Miloš Vazura, generalni direktor Partizana, za Novosti i Žurnal.

A, krov sa grejačima rešava i čest problem tokom zime, kada sneg pokrije teren u Humskoj, koji mora lopatama da se čisti.

Pokrivanjem stadiona rešavamo i grejanje. Videli smo u svetu, na tu konstrukciju stavljaju se grejači. Na taj način dobijamo i prostor za lože. Novi projekat stadiona podrazumeva i novu zgradu, svlačionice, medija centar - istakao je Vazura.

Novosti


Novosti

Na pitanje kada će krenuti radovi, direktor Partizana je rekao:

Sve ide ubrzanom procedurom. Kad završimo papirologiju krećemo sa radovima. Obavešteni smo da je novac spreman da se uloži u renoviranje stadiona u Srbiji, ne samo Partizana i Crvene zvezde. Imali smo i prvi sastanak na nivou Grada Beograda, uveliko sređujemo dokumentaciju - dopunio je generalni direktor Miloš Vazura, uz napomenu da je oko 1.300.000 evra uloženo u poslednjih godinu dana na kupovinu i ugradnju elekotronskih kapija na ulazima i obnavljanje terena ispod istočne tribine.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
goran

pre 5 godina

sta god da radite je dobro ali prvo povecati tern.teze se igra bunker na vecem terenu

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija