• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: mozzartsport

17.08.2018

12:43

VREME JE DA ODEM! Janković: Uradio sam mnogo, ostavio trag i želja mi je "liga petice"!

Partizan

VREME JE DA ODEM! Janković: Uradio sam mnogo, ostavio trag i želja mi je "liga petice"!

Podeli vest

Fudbaler Partizana Marko Janković smatra da je došao trenutak da napusti Humsku i dodaje da ukoliko se desi da ostane neće biti smak sveta

Janković je u pobedi nad Nordsjelandom (3:2) bio najbolji u timu Partizana sa postignutim golom i upisane dve asistencije.

Poslednjih nedelja se često priča o mogućnosti da crnogorski reprezentativac napusti Humsku, a posle plasmana u plej-of Lige Evrope i sam igrač je pričao o tome.

- Iskreno, mislim da je vreme da odem. Ako ostanem, nije smak svet, ali trebalo bi mnogo stvari da se poklopi da se ode u neki klub. Posebeno ako mislite da je taj neko vašeg ranga i u kome možete da napredujete. Daleko do toga da želim da idem na silu. Ukoliko ostanem, nema problema, daću sve od sebe za Partizan, ali postoji opcija da do kraja prelaznog roka odem - rekao je Janković, prenosi Mozzartsport.

Prethodnih dana se spekulisalo da bi iz Partizana mogao da se preseli u Tursku, navodno je Bursa zainteresovana.

- Ništa o tome ne znam. U Partizanu sam, spremam se za naredne izazove i dvomeč sa Bešiktašem, a da li će nešto biti u međuvremenu - ne znam - poručio je krilni fudbaler Partizana.

Zimus je bio aktuelan Amijen, šuškalo se daće se Francuzi do kraja avgusta vratiti po Jankovića, mada je pitanje da li on sam želi da ide u klub koji pripada donjem domu Lige 1.

- Želja mi je da se oprobam u nekoj od "liga petica". Ne želim da navijači pomisle da sam nerealan, već želim da odem, kad se to bude desilo, u sredinu koja neguje fudbal, gde može da se napreduje - istakao je Janković i dodao:

- Posle nekog perioda igrač se zasiti. Dešava se i vrhunskim fudbalerima, traje određeni period, a ako ste dovoljno jaki u glavi shvatite da to samo može da škodi, pa morate da prevaziđete krizu. Ako krenete da padate, teško ćete u bolju sredinu. Mora glava da se namesti da se pruži sve od sebe - objasnio je fudbaler Partizana.

Postavlja se pitanje da li bi plasman u Ligu Evrope naterao jankovića da ostane u Humskoj bar još šest meseci.

- Nisam opterećen da moram da odem na silu. Za dve sezone sam uradio mnogo, učestvovao u dobrim rezultatima, što znači da ostaje iza mene trag, odem li. Ispunio sam sebe, ostvario želje. Opet, ostanem li, nema problema. Daću sve za Partizan - zaključio je Janković.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija