• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Žurnal

19.08.2018

09:28

BURSU 500.000 EVRA DELI OD JANKOVIĆA! Partizan zacrtao cenu, Turci na potezu!

Partizan

BURSU 500.000 EVRA DELI OD JANKOVIĆA! Partizan zacrtao cenu, Turci na potezu!

Podeli vest

Bursa hoće Marka Jankovića, ali ako želi da ga dovede do kraja prelaznog roka mora  da pojača ponudu 

Partizan ne zadovoljava ponuda od 1,5 miliona evra. Naime, pola te sume na osnovu dogovora sa njegovim bivšim klubom Olimpijakosom, pripalo bi grčkom klubu.

Iz Humske negiraju da su iz Burse i pitali za reprezentativca Crne Gore. Ali, kako Žurnal liše, kad se povede priča o Jankovićevoj slobodi – dva miliona evra je minimum koliko bi "parni valjak" tražio za obeštećenje.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija