• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Tanjug

25.08.2018

17:01

MAČVA BITNIJA OD BEŠIKTAŠA! Mirković: Partizan mora uvek da ide na pobedu!

Partizan

MAČVA BITNIJA OD BEŠIKTAŠA! Mirković: Partizan mora uvek da ide na pobedu!

Podeli vest

Trener fudbalera Partizana Zoran Mirković izjavio je da je gostovanje u Šapcu ekipi Mačve jedno od najtežih u Superligi i da u ovom trenutku bitnije od revanša Bešiktašu

Utakmica 6. kola Superlige između Mačve i Partizana igra se u nedelju od 19.30 u Šapcu.

- Očekuje nas veoma bitna utakmica, svaka sledeća je najbitnija. Igramo protiv čvrstog, borbenoog protivnika sa odličnim trenerom Draganom Aničićem, izuzetno cenim njegov rad. Moraćemo da budemo isto tako, agresivni, odlučni i direktni. Nadam se da će teren biti zadovoljavajući da nam omogući da odigramo dobru utakmicu - rekao je Mirković na konferenciji za medije na SC Teleoptik.

Kada je reč o kadrovskoj situaciji trener crno-belih neće moći da sigurno računa na Marka Jankovića zbog povrede koji bi trebalo da bude spreman za Bešiktaš.

- Partizan mora da igra svaki put na pobedu, bez obzira na stanje na tabeli - istakao je trener crno-belih.

Za bivšeg saigrača, a sada funkcioner Mačve Ivicu Kralja, rekao je da mu je drago da uspehom vodi klub iz Šapca.

- Bili su i trećeligaši u jednom momentu, a sada ih evo u Superligi - kazao je šef struke Partizana, uz napomenu da postoji oprez jer zna da je Mačva jedno od najtežih gostovanja u Srbiji, ali da ne postoji strah.

Prema njegovim rečima nije video promenu u ponašanju golmana Vladimira Stojkovića zbog toga što je izostavljen sa spiska reprezentacije Srbije.

- Nisam pričao sa njim, ali ne vidim nešto zabrinjavajuće. Iskusan je, zreo čovek i zna da se nosi sa takvim stvarima. Ova zemlja ima jednog selektora što se tiče A i još jednog što se tiče mlade reprezentacije. Nemojte mi da se mešamo ljudima u posao, da radimo ono što nije do nas - zaključio je Mirković, konstatujući da ne želi da se meša u posao selektora.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija