• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer

27.08.2018

15:15

REŠETAĆE U ISTANBULU! Crno-beli pred Bešiktaš: Umemo mi sa jakim rivalima!

Partizan

REŠETAĆE U ISTANBULU! Crno-beli pred Bešiktaš: Umemo mi sa jakim rivalima!

Podeli vest

 Fudbaleri Partizana Nemanja Nikolić i Danilo Pantić, strelci u pobedi nad Mačvom (3:1) u Šapcu, poručili su da je napravljena prava uvertira pred revanš u Istanbulu protiv Bešiktaša (četvrtak, 20.00)

Presrećan sam zbog sva tri boda, a i ovog mog gola u dresu Partizana jer sam propustio sigurno 10, 11 utakmica zbog povrede kolena. Gol mi je kao i svakom napadaču veoma važan za samopouzdanje. Nadam se da ću nastaviti u tom ritmu -  rekao je Nikolić.

Prema njegovim rečima Partizan sa puno optimizma ide na revanš Bešiktašu u borbi za Ligu Evrope.

- Očekuje nas veoma teška utakmica, ali smo pokazali u Beogradu da možemo i umemo da se nosimo sa jakim protivnicima - dodao je Nikolić.

Danilo Pantić, koji je svojim golom doneo preokret protiv Mačve, rekao je da je protivnik ušao jako bez ikakvog respekta, ali da je Partizan dominirao tokom cele utakmice.

- Teška utakmica sa puno duela. Gol posle penala je pokvario utisak prvog poluvremena. Bilo je veoma teško za igru, protivnik je pravio faulove i prekidao napade u ranoj fazi - kazao je Pantić i dodao da im je trener Zoran Mirković ukazao na greške iz prvog poluvremena i da su ih u drugom ispravili.

Vezni igrač crno-belih pogodak iz slobodnog udarca posvetio je kompletnoj ekipi.

- Volim bitne golove da proslavljam sa saigračima jer samo mi znamo koliko nam znači svaki gol i pobeda. Ovo je veoma bitan gol za mene, mnogo sam ga želeo u tom trenutku - zaključio je Pantić.

Revanš meč Bešiktaš - Partizan igra se u četvrtak od 20 sati u Istanbulu.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!
Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!

U Skupštini Srbije nešto posle 13.00 časova počeo je sastanak predsednice Skupštine Srbije Ane Brnabić sa predstavnicima poslaničkih grupa, političkih stranaka nacionalnih manjina i udruženja, radi konsultacija oko obrazovanja radnih grupa za unapređenje izbornog procesa i uvid, kontrolu i reviziju Jedinstvenog biračkog spiska.

26.04.2024

14:13

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija

Kragujevački opštinari dali krv!
Humanitarna akcija

Kragujevački opštinari dali krv!

Zaposleni u Gradskoj upravi Kragujevac danas su, u organizaciji Samostalnog sindikata GU organizovali prvu od dve godišnje akcije dobrovoljnog davalaštva krvi za potrebe Banke krvi Univerzitetskog kliničkog centra u ovom gradu.

26.04.2024

12:17