• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Fanatik

28.08.2018

11:09

PARTIZANE, OVO JE TVOJA ŠANSA! Bešiktaš puca po šavovima, Kvarežma i Arslan u sukobu sa trenerom!

Partizan

PARTIZANE, OVO JE TVOJA ŠANSA! Bešiktaš puca po šavovima, Kvarežma i Arslan u sukobu sa trenerom!

Podeli vest

Puca Bešiktaš po šavovima kako se bliži četvrtak i revanš sa Partizanom na "Vodafon areni"

Kako pišu turski mediji, žestok rat je buknuo u ekipi posle poraza od Antalije za vikend (3:2), jer su se Rikardo Kvarežma i Tolgaj Arslan sukobili sa trenerom Senjolom Gunešom.

Njih dvojica su nezadovljna što su zamenjena pre kraja utakmice imali verbalni obračun sa trenerom, a Kvarežma je čak iz besa, kada je izlazio s terena, šutnuo mikrofon koji je bio postavljen kraj aut linije.

Kako piše portal Fanatik, predsednik Bešiktaša Fikret Orman je bio toliko besan zbog ponašanja igrača, da je odmah tražio sastanak sa trenerom Gunešom.

Kvarežma i Arslan su dobili "žuti karton" od predsednika Ormana, još jedan prekršaj značiće i žestoke sankcije.

Sve, dakle, varniči u Bešiktašu, te Partizan, uz malo sreće i pameti, ima i te kako šansu da napravi iznenađenje.




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija