• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: M. Gligorić

29.08.2018

18:22

TURCI "REŠETALI" MIRKOVIĆA I ILIĆA: Znamo da će biti pakleno, ali došli smo da pobedimo!

Partizan

TURCI "REŠETALI" MIRKOVIĆA I ILIĆA: Znamo da će biti pakleno, ali došli smo da pobedimo!

Podeli vest

Fudbaleri Partizana u četvrtak u Istanbulu od 20.30 igraju protiv Bešiktaša revanš susret plej-ofa kvalifikacija za Ligu Evrope, a trener Zoran Mirković i kapiten Saša Ilić poručili su da veruju da crno-beli mogu da prođu dalje

Prva utakmica u Beogradu završena je nerešeno 1:1, a u crno-belom taboru su optimisti pred revanš.

- Očekuje nas teška utakmica protiv velikog protivnika, neće nas zavarati lošiji rezultati Bešiktaša u poslednje vreme, znamo o kakvoj ekipi se radi. To je veliki klub, očekuje nas težak meč, pune tribine, paklena atmosfera i verujem praznik fudbala. Bešiktaš ima dobar rezultat iz prve utakmice, ali mi sigurno nismo došli sa belom zastavom i vidimo svoju šansu u sutrašnjem duelu - poručio je Zoran Mirković.

I Saša Ilić je poručio da očekuje paklen ambijent od strane navijača Bešiktaša, ali veruje u svoju ekipu i da to može da bude prednost za crno-bele.

- Već u Beogradu smo pokazali ako budemo maksimalno skoncentrisani, da možemo da pariramo i ovako velikoj ekipi kao što je Bešiktaš, ako ponovimo takav pristup, imamo šanse. Znam da nas eka paklena atmosfera, ali to može da bude naša prednost, jer će mladi igrači želeti u takvom ambijentu da daju maksimum. Očekujem lepu fudbalsku predstavu i voleo bih da Partizan prođe dalje - rekao je Ilić.

Turski novinar je imao pitanje za Mirkovića i Ilića. Trenera i kapitena Partizana je podsetio da su tokom karijere imali priliku da igraju protiv Bešiktaša, i zanimalo ga je da li je pripremio igrače za atmosferu kakva ih očekuje u Istanbulu.

- Da, igrao sam dosta duela protiv Bešiktaša dok sam bio u Fenerbahčeu. Navijači Bešiktaša prave fenomenalnu atmosferu, pre 15 godina sam bio ovde, sada vidim novi stadion koji izgleda fenomenalno. I mi imamo sličnu atmosferu u Beogradu i naši navijači su fanatični kao navijači Bešiktaša, ako da će biti sličan ambijent. Nemamo čega da se plašimo - konstatovao je Mirković, a sličnog mišljenja je i Saša Ilić.

- Složio bih se sa trenerom po pitanju atmosfere na stadionu. Kod nas je problem što su stadioni ređe tako puni, jer kod nas čekamo neku veliku ekipu da bismo napunili stadion, dok je to kod njih na svakoj utakmici. Verujem da i njima nije bilo lako u Beogradu - istakao je kapiten Partizana.

Ilića je novinar podsetio i da je tokom karijere dok je nosio dres Galatasaraja dao dva gola Bešiktašu u jednom susretu i pitao ga je ima li Partizan nekog ko to sada može da uradi.

- Velika je stvar postići dva gola protiv takve ekipe kao što je Bešiktaš, prošlo je 12 godina od tog susreta, ali Partizan ima takve igrače koji mogu da reše meč, ne bih o imenima. Nismo ovde došli sa belom zastavom, već da damo gol i da prođemo dalje - samouvereno je zaključio Saša Ilić.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!
Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!

U Skupštini Srbije nešto posle 13.00 časova počeo je sastanak predsednice Skupštine Srbije Ane Brnabić sa predstavnicima poslaničkih grupa, političkih stranaka nacionalnih manjina i udruženja, radi konsultacija oko obrazovanja radnih grupa za unapređenje izbornog procesa i uvid, kontrolu i reviziju Jedinstvenog biračkog spiska.

26.04.2024

14:13

Vesti

"U minuti žena može da izgubi od 30 do 40 odsto krvi!" Ginekolog otkriva od čega je preminula porodilja u Vranju
Društvo

"U minuti žena može da izgubi od 30 do 40 odsto krvi!" Ginekolog otkriva od čega je preminula porodilja u Vranju

Više javno tužilaštvo u Vranju saopštilo je juče da je obdukcija pokazala da je uzrok smrti porodilje M. A iz okoline Preševa 17. aprila, ruptura materice sa posledičnim iskrvarenjem i da bi se u tom slučaju moglo raditi o krivičnom delu nesavesnog pružanja lekarske pomoći koje se zbog smrtne posledice može kvalifikovati kao teško delo protiv zdravlja ljudi.

26.04.2024

21:04

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija

Kragujevački opštinari dali krv!
Humanitarna akcija

Kragujevački opštinari dali krv!

Zaposleni u Gradskoj upravi Kragujevac danas su, u organizaciji Samostalnog sindikata GU organizovali prvu od dve godišnje akcije dobrovoljnog davalaštva krvi za potrebe Banke krvi Univerzitetskog kliničkog centra u ovom gradu.

26.04.2024

12:17