• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer

30.08.2018

11:39

(VIDEO/FOTO) PARTIZAN BEZ LIGE EVROPE! Potop crno-belih u Istanbulu, Pepe bez milosti!

Partizan

(VIDEO/FOTO) PARTIZAN BEZ LIGE EVROPE! Potop crno-belih u Istanbulu, Pepe bez milosti!

Podeli vest

Fudbaleri Partizana neće igrati u grupnoj fazi Lige Evrope ove sezone, pošto su u Istanbulu poraženi od Bešiktaša sa 3:0 u revanš meču plej-ofa

Izabranici Zorana Mirkovića odigrali su dobar meč pred domaćom publikom i u Istanbul otišli sa rezultatom 1:1.Međutim, Turci su deklasirali crno-bele pred svojim navijačima.

U glavim ulogama bili su Kvarežma i Pepe. Za samo devet minuta Bešiktaš je u dva navrata matirao Vladimira Stojkovića i završio posao u prvom delu utakmice. 

Prvo je Kvarežma slobodan udarac izveo sa nekih četrdesetak metara. lopta je došla do Pepea koji je odlično skočio i postigao vodeći gol. Samo devet minuta kasnije, crno-beli su ponovo morali da vade loptu iz mreže. Ozjakup i Lerin su razmenili duple pasove, prevarili nekoliko čuvara u crno-belom i stvorili zicer šansu. Rezervista domaćih je istrčao sam pred Stojkovića i rutinski pogodio.

Tačku je domaćin stavio u 69. minutu. Opet viđena akcija.  Kvarežma je centrirao  Pepe je šutirao glavom iznad Rikarda i postigao drugi gol za konačnih 3:0.

BEŠIKTAŠ - PARTIZAN 3:0 (2:0)

Strelci: Pepe u 37, 69. minutu, Ozjakup u 45+1

Stadion: Vodafon park. Sudija: Ovidiju Hategan (Rumunija)

BEŠIKTAŠ: Utku, Gonul, Pepe, Vida, Adrijano, Medel (od 77. Tokoz), Arslan, Ujsal (od 27.Ozjakup), Erkin,  Kvarežma, Larin.

PARTIZAN: Stojković, N. R. Miletić, Marković (od 46. Nikolić), Valijente, N G. Miletić, Šćekić (od 57. Enake), Zdjelar, Zakarić, Pantić, Ivanović (os 62. Suma), Rikardo.

TOK MEČA

Drugo poluvreme

Kraj meča, Partizan je eliminisan iz Evrope.

90'. Igraće se još tri minuta.

87'. Umalo 4:0. Stojković odlično intervenisao posle udarca glavom Domagoja Vide. 

85'. Fudbaleri Partizana napadaju pokušavaju da dođu bar do počasnog gola, ali  ne dozvoljava Bešiktaš. 

74'. Vida je  ostao da leži u petercu Beograđana posle duela sa Nemanjom G. Miletićem. Učinilo se da je defanzivcu domaćih pri padu stradalo rame, ipak će nastaviti meč, nije strašno.

69'. GOL! Drugi pogodak Pepea, opet glavom i Bešiktaš definitivno završava posao, vodi 3:0. Već viđeno!  Kvarežma je centrirao sa desne strane, Pepe je šutirao glavom pored Rikarda i drugim golom doneo svom grupnu fazu Lige Evrope.
Na tribinama delirijum, slave navijači Bešiktaša.

66'. Pantić je centrirao iz kornere sa leve strane, Zakarić je bio najviši u skoku, ali lopta je otišla preko gola.

62'. Pokušaće Suma nešto da promeni, ušao je umesto Ivanovića.

60'. Umalo Bešiktaš da povede 3:0.  Larin je dobro dodao loptu ka Gonulu, koji je sa oko pet metara šutirao preko gola Stojkovića. Opasan je Larin, on Partizanu stvara najviše problema.

starsport

57'. Šćekić je napustio igru, a na terenu je Enake.

57'. Šteta! Odlična akcija crno-belig, Pantić je sjajno šutirao, ali je pogodio stativu!

53'. Bolje su crno-beli otvorili drugi deo meča, češće se sada igra na polovini Bešiktaša.

47'. Danilo Pantić pokušao je sa  20-tak metara da uznenadi Utkua na golu Bešiktaša, ali je njegov šut blokiran i završava malo pored gola. Bila je ovo dobra šansa.

46'. Mirković je ubacio Nemanju Nikolića umesto Markovića. 

partizan.rs

Prvo poluvreme

45+1'. GOL! Bešiktaš vodi 2:0! Prošetali su se Turci kroz odbranu crno-belih, a ovog puta Stojkovića je matirao Ozjakup, koji je ušao sa klupe u 27. minutu meča. Posle duplog pasa sa Larinom samo je prebacio Stojkovića i duplirao prednost Bešiktaša.

42'. Miletić je sada dobio žuti karton.

37'. GOL! Vodi Bešiktaš 1:0! Šćekić je napravio faul na oko 30 metara od gola, Kvarežma je centrirao , a Pepe nadskočio uspavanu odbranu i poslao loptu iza Stojkovića. 

35'. Larin je zakačio Stojkovića, kada je ovaj uhvatio loptu nakon centaršuta Rikarda Kvarežme, ali na sreću nije ništa ozbiljno.

27'. Slobodan udarac za Partizan sa 35 metara. Šutirao je Pantić, ali Pepe šalje loptu u korner.

26'. Ne može Ujsal da nastavi utakmicu. Dezorjentisan je od sudara sa Šćekićem, opet se našao na zemlji. Mora na klupu, a zameniće ga Ozjakup.

23'. Kombinovali su Gomeš, Ivanović i Zakarić, delovalo je kao solidna prilika, od koje na kraju ipak nije bilo ništa. 

22'. Dobro je je, Miletić je izbacio na vreme loptu ispred Erkina, koju je ovaj dobio od Gonula.

20'. Prvi deo meča definitivno pripada Turcima, koji napadaju, imaju inicijativu, ali je sve to jalovo, odolevaju crno-beli, koji s druge strane teško prelaze polovinu terena.

starsport

17'. Kvarežma je pao nakon duela sa Miletićem, pa se ljuti što sudija nije svirao prekršaj.

13'. Sada je Partizan imao sreće. Kvarežma je ubacio loptu na drugu stativu, ali je Larin nije lepo zahvatio pa je završila pored gola, bilo je vrlo blizu. Turci napadaju kao osice od starta.

12'. Opet šansa za Bešiktaš, Kvarežma je šutirao, ali je lopta završila u korneru. Potom je Zdjelar bio nesiguran, ali je na mestu bio Stojković o otklonio opasnost.

8'. Uff.. ovo je bilo gadno. Sudar Šćekića i Ujsala glavama. Igraču Partizana teče krv, pa će morati na zavijanje glave.

6'. Sada interveniše levi bek Partizana Miletić, morao je da izbaci loptu u korner pod pritiskom domaćina.

4'. Korner za Bešiktaš i prva sigurna intervencija golmana crno-belih Vladimira Stojkovića. Kvarežma je pokušao da centrira ali je Stojković bez problema uhvatio loptu.

1'. Počela je utakmica, prvi napad na meču imaju fudbaleri Partizana koji igraju u belim dresovima.

informer.

informer.

informer.




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

Zelenski postao meta Rusije? Sledi osveta Moskve za teroristički napad! (VIDEO)
Live TV

Zelenski postao meta Rusije? Sledi osveta Moskve za teroristički napad! (VIDEO)

Šefovi Službe bezbednosti, Glavne obaveštajne uprave Ukrajine i predsednik Volodimir Zelenski biće eliminisani raketnim udarima, avionima ili specijalnim snagama Oružanih snaga Rusije. Prema navodima, doneta je odluka da se eliminiše jedan broj vojno-političkih lidera Ukrajine visokopreciznim, bespilotnim sredstvima ili dejstvima specijalnih snaga ruske vojske. Da li je ovakava scenario moguć i šta bi on doneo svetu, u "Info jutru" govorio je reditelj Ljubiša Ristić.

28.03.2024

13:31

JOŠ TV VESTI

Hronika

"Nisam namestio Halabrina, žao mi je njegove majke, ali žao mi je i mene"! Zvicerovi i Džonijevi vojnici negirali tri ubistva!
Hronika

"Nisam namestio Halabrina, žao mi je njegove majke, ali žao mi je i mene"! Zvicerovi i Džonijevi vojnici negirali tri ubistva!

Pripadnici kriminalne grupe Radoja Zvicera i Nikole Vušovića zvanog Džoni sa Vračara, koji su u bekstvu, među kojima je i Vladimir Kovačević zvani Kovač koji je optužen da je 20. marta 2020. namamio na sastanak pokojnog Aleksandra Halabrina, izjavio je danas pred Specijalnim sudom u Beogradu da je pokojnog poznavao, ali da nisu tačni navodi optužnici da je bio član kriminalne grupe koja je optužena za njegovo ubistvo.

28.03.2024

12:54

Planeta

Tajvan priznao, američke "zelene beretke" su na tri milje od Kine! Vojska SAD nije kročila na ostrvo od 1979!
Ključa u jugoistočnoj Aziji

Tajvan priznao, američke "zelene beretke" su na tri milje od Kine! Vojska SAD nije kročila na ostrvo od 1979!

Tajvan je zvanično potvrdio stalno prisustvo trupa iz Sjedinjenih Država na ostrvima pod kontrolom Tajpeja u blizini obale kontinentalne Kine. Peking smatra da ostrvo svojom teritorijom, uprkos žestokom protivljenju lokalnih stanovnika. Tenzije oko statusa Tajvana su naglo porasle poslednjih godina. Tajpej je očigledno na vojne manevre Kine odgovorio tako što je na "svoje kopno" pozvao američku vojsku!

28.03.2024

17:47

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija