• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: M. Gligorić

30.08.2018

22:50

MIRKOVIĆ LJUT: Ovo je naša realnost, neki igrači nemaju snage za celu utakmicu!

Partizan

MIRKOVIĆ LJUT: Ovo je naša realnost, neki igrači nemaju snage za celu utakmicu!

Podeli vest

Partizan u ovom trenutku nema kvalitet i igračku zrelost da parira timovima kakav je Bešiktaš (3:0). Svestan je toga i šef struke crno- belih Zoran Mirković i upravo je na tome bila baza njegovog izlaganja pred novinarima neposredno po završetku utakmice

- Mi smo večeras izgubili od jačeg protivnika, od bolje ekipe. Čestitam im na pobedi i na sportskoj borbi. Ovo je velika utakmica i ozbiljan protivnik da bi se primili ovako neozbiljni golovi. Sva tri gola primili smo kroz sredinu i posle više nije bilo povratka. Ovo je naša realnost u ovom momentu. Mi moramo mnogo da radimo, a situacija je teška, ostaju nam prvenstvo i Kup.

Za razliku od prethodnog trenera Mirkovića ne beži od kritike, međutim, nije želeo da ulazi u analizu pojedinačnog učinka.

- Najviše zameram igračima odsustvo koncentracije kod prekida. Nedopustivo je da se prime takvi golovi, bez ikakvog otpora. To su komplikovane, ali i najjednostavnije situacije. Moramo da preuzimamo više odgovornosti kad je malo prostora, mi smo bežali od igre. Kod prekida se tačno zna raspored i ko je za šta odgovoran, a mi smo bili bez ikakvog otpora. 

Upitan da prokomentariše šta bi posle viđenih 90 minuta uradio drugačije Mirković je rekao:

- Šta bih menjao? Nama neke stvari diktiraju sam sastav tima. Stanje pojedinih igrača je takvo da nemaju snage za celu utakmicu tako da bih opet isto uradio. Ne bih o imenima, ne bih nikog izdvajao ni po dobru ni po zlu. Svetu Markovića sam menjao iz taktičkih razloga, pokušali smo da igramo malo i hazarderski, a Šćekić je tražio izmenu - završio je Mirković uz napomenu da mu se u Bešiktašu najviše svideo kvartet Kvarežma, Pepe, Vida i Medel.

(VIDEO/FOTO) PARTIZAN BEZ LIGE EVROPE! Potop crno-belih u Istanbulu, Pepe bez milosti!




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija