• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer

01.09.2018

12:03

SUMA PAKUJE KOFERE! Najskuplje pojačanje u istoriji Partizana odlazi iz kluba

Partizan

SUMA PAKUJE KOFERE! Najskuplje pojačanje u istoriji Partizana odlazi iz kluba

Podeli vest

Primakao se rastanak Partizana i Sejdube Sume, koji bi mogao u narednih nekoliko dana da promeni klub

Prelazni rok još nije završen u nekoliko zemalja, među kojima je i Izrael, a upravo iz te lige su se javila Partizanu dva kluba zainteresovana da uzmu Sumu na pozajmicu.

S obzirom na preslabe igre za ovih godinu dana, male su šanse da Partizan proda Gvinejca, ali bi i pozajmica dobro došla crno-belima, da rasterete klupski budžet za plate, što mora da se uradi, jer ove sezone neće biti evropskih utakmica i prihoda sa te strane.

Sejduba Suma je prošlog leta došao u Humsku iz Slovana iz Bratislave, a crno-beli su za njegovo dovođenje platili 1,65 miliona evra, što je klupski rekord.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
ljuba

pre 5 godina

..od tih para on je video mozda trecinu, ostatak svi po malo, Vucela, Vazurica,pa onaj debeli profa, Ilijev neku sicu za semenke i zato sada u kasi paucina….a budale i idioti i dalje idu na stadion<<<

Ivan

pre 5 godina

Pa pitajte sada Ilijeva šta će sa njim. On je u njemu video "KAPITALNO POJAČANJ" Mislim da je samo on to video. Od početka sam pisao da je to promašaj jer ga poznajem iz Slovačke

Pera

pre 5 godina

Kakav osecaj za biznis. Platis ga milion i po a prodas ga za 150 evra.

Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!
Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!

Otpadnici od tajkuna Dragana Đilasa, lažni ekolozi Aleksandar Jovanović Ćuta, Dobrica Veselinović i Radomir Zanzibarićanin Lazović, nedavno su obelodanili da izlaze na izbore u prestonici i otkrili da će nastupati pod sloganom "Biram borbu", ali je - s obzirom na njihove koloritne biografije i nastupe u javnosti - slogan "Biram flašu" svakako mnogo prikladniji.

24.04.2024

12:13

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija