• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer

02.09.2018

10:25

(VIDEO/FOTO) PARTIZAN NASTAVLJA DA NERVIRA "GROBARE"! Sa igračem manje jedva dobio Bačku

Partizan

(VIDEO/FOTO) PARTIZAN NASTAVLJA DA NERVIRA "GROBARE"! Sa igračem manje jedva dobio Bačku

Podeli vest

Fudbaleri Partizana su u Humskoj u sedmom kolu Superlige savladali Bačku rezultatom 1:0

Pobedu crno-belima doneo je mladi defanzivac Svetozar Marković.  

Nije bilo lako crno-belima nakon eliminacije iz Lige Evrope od Bešiktaša, ali su ipak iako teškom mukom i pored loše igre upisali pobedu nad Bačkom. U Humskoj su ih dočekali nezadovoljni navijači, "grobari" su veliki deo utakmice skandirali upravi Partizana, tražili ostavke, pretili bojkotom...

Tokom prvog dela utakmice nije bilo golova, mučili su se crno-beli, imali nekoliko solidnih prilika, ali se Bačka odbranila.

Bedem gostiju probio je mladi štoper Svetozar Marković. Nikolić je lepo centrirao  Marković je ostao sam na drugoj stativi i glavom je zatresao mrežu gostiju u 49. minutu.

Crno-beli su od 70. minuta igrali sa igračem manje jer je Nemanja Miletić dobio crveni karton ali su uspeli da sačuvaju minimalac i dođu do četvrte pobede u šampionatu.

PARTIZAN – BAČKA 1:0 (0:0)

Strelac: Marković u 49.minutu

Stadion: FK Partizan. Sudija: Aleksandar Živković. Crveni karton: Miletić u 70. minutu

PARTIZAN: Kljajić, Nemanja Miletić, Valjente, Marković, Šehović (od 87. Urošević), Zdjelar, Kosović (od 89. Smiljanić), Pantić, Zakarić, Nikolić, Gomeš (od 75. Vulićević).

BAČKA: Zogović, Ilić, Bjeloš, Makarić, Mladenović, Jovanović, Mićić (od 65. Spremo), Pantić, Grabež, Radinović, Gavrić.

TOK MEČA

Drugo poluvreme

90'. Još 5 minuta će se igrati!

87'. Šehović ipak ne može da nastvi utakmicu.Menja ga Urošević.

85'. Žestok sudar Šehovića i golmana  Zogovića. Intervenisala je medicinska služba dva tima. Srećom sve je u redu. 

75'. Odmah menja Mirković. Izašao je Gomeš, a šansu je dobio Vulićević. 

70'. Duel Makarića i Miletića, koji dobija crveni karton zbog šutiranja igrača bez lopte. Igrač Bačke je prošao sa žutim iako je išao đonom na desnog beka crno-belih.

67'. Gomeš je sada nakon dodavanja Zakarića propustio priliku da možda overi pobedu Partizana.

65'. Izlazi Luka Mićić u ekipi Bačke, menja ga Milan Spremo.

54'. Solidne prilike Makarića, nije sada bilo prijatno navijačima Partizana. Šutirao je Marakrić u dva navrata ali je oba puta izblokiran. 

51'. Bačka je pokušala da uzvrati preko Radinovića, koji je  tukao glavom posle kornera, lopta je išla u gol, ali je Kljajić bez većih problema uspeo da odbrani.

49'. GOL! Vodi Partizan 1:0! Bjeloš je zakasnio da uzblokira štopera crno-belih koji nakon teškog prvog dela meča konačno donosi prednost crno-belima.

48'. Gavrić je uputio šut  sa oko 20 metara, ali slabo, lopta ide pored gola.

starsport

Prvo poluvreme

43'. Rikardo je sada mogao bolje da reaguje, ali je oklevao i dok je on razmišljao šta da uradi, gosti su stigli da intervenišu.

41'. Dobar udarac Zdjelara završio je samo u korneru.

34'. Uzvraća Bačka odličnim napadom. Ispao je Šehović  Makarić je izašao sam ispred Kljajića, ali je otišao suviše u stranu.

31'. Pantić je ušao u šesnaesterac i šutirao, ali je i ovog puta izblokiran.

25'. Opasan pokušaj Bačke. Posle kornera, Gavrić je proigrao Radinovića koji je zatresao mrežu ali je bio u  nedozvoljenoj poziciji pa je gol poništen.

16'. Valijente je pronašao Zakarića, koji je šutirao pravo u golmana Bačke Zogovića, nema promene rezultata.  Pokušao je osmah  Gomeš, skočio u kaznenom prostoru i loptu zakačio ramenom, ali je otišla pored gola.

14'.  Mladi štoper Svetozar Marković je imao šansu posle centaršuta Gorana Zakarića, tukao je glavom tik iznad prečke. 

Navijači kivni na upravu Partizanastarsport

Navijači kivni na upravu Partizana

9'. Partizan je tražio jedanaesterac. Posle prodora Gomeša, bacio se Ilić i intervenisao. Portugalac je pokazivao da je u pitanju ruka, nije se sudija Aleksandar Živković nije oglasio.

7'. Crno-beli probijaju po desnoj strani. Centrirao je Nikolić, ali je Ilić dobro intervenisao s druge strane.

5'. Zdjelar je dobio loptu van kaznenog prostora i šutirao iz prve, ali je ona otišla preko gola.

1'. "Uprava, napolje" - ori se Humskom sa južne tribine od prvog minuta utakmice.Navijači Partizana su nezadovoljni početkom sezone. 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari

Izbori 2024

Vesti

TV

Policija pretpostavlja ko je krivac za nestanak Danke Ilić? Devojčica možda i nije bila na mestu gde majka tvrdi! (VIDEO)
Live TV

Policija pretpostavlja ko je krivac za nestanak Danke Ilić? Devojčica možda i nije bila na mestu gde majka tvrdi! (VIDEO)

Broj nestanaka maloletne dece iz godine u godinu je u porastu. Najveći procenat je onih koji sami odu od kuće. Ipak, među nestalima ima i sasvim male dece, ali srećom, njihov broj je izuzetno mali. Porodice nestale dece na prvom mestu obraćaju se državnim organima, ali odgovore traže i od astrologa, vračara, a konkretnu pomoć od privatnih detektiva. Gost "Info jutra" bio je Braca Zdravković, privatni detektiv.

29.03.2024

10:35

CIA radi predsedniku Vučiću o glavi! Glavni problem su domaći neprijatelji! (VIDEO)
Live TV

CIA radi predsedniku Vučiću o glavi! Glavni problem su domaći neprijatelji! (VIDEO)

Američka Centralna informativna agencija radi o glavi predsedniku Srbije Aleksandru Vučiću i za to ima pomoć ljudi koji su u neposrednom okruženju šefa naše države! Ovo tvrdi Aleksandar Vulin, bivši direktor Bezbednosno-informativne agencije. Na ovu temu su u "Info jutru" govorili Milenko Jovanov, član Predsedništva SNS i Dejan Vukelić, urednik Sprskog portala.

29.03.2024

09:18

Protiv Srbije vođen je nuklearni i hemijski rat! Kanceri u našoj zemlji daleko su agresivniji nego u Evropi! (VIDEO)
Live TV

Protiv Srbije vođen je nuklearni i hemijski rat! Kanceri u našoj zemlji daleko su agresivniji nego u Evropi! (VIDEO)

Serijalom dokumentarnih filmova o NATO agresiji nad Srbijom obeležavamo 25 godina od početka bombardovanja naše zemlje. Za 78 dana agresije na Srbiju je bačeno 22.000 hiljade tona projektila, među kojima 37.000 hiljada zabranjenih, kasetnih bombi, bombi sa osiromašenim uranijumom. Žena koja je među prvima u našoj zemlji pričala o zastrašujućim posledicama NATO bombardovanja je doktora Danica Grujičić, ministarka zdravlja. Ona je bila gošća "Info jutra".

29.03.2024

08:45

JOŠ TV VESTI

Hronika

Zločinci iz Novog Sada dobili 16 godina robije za otmicu i mučenje: Sve je počelo od odbijanja mušterije
Hronika

Zločinci iz Novog Sada dobili 16 godina robije za otmicu i mučenje: Sve je počelo od odbijanja mušterije

Milan Pandurеvić (37) iz Bogatića i Biljana Ćosić (52) iz istog mеsta s boravištеm u Novom Sadu, kojima sе pripisujе da su prе dvе godinе počinili otmicu njеnog klijеnta u prostituciji, uz maltrеtiranjе oštеćеnog i iznuđivanjе novca, osuđеni su jučе u novosadskom Višеm sudu prvostеpеnom prеsudom na dеsеt i šеst godina zatvora.

29.03.2024

09:22

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija