• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: J. S.

03.09.2018

11:52

NENAD BJEKOVIĆ ZA INFORMER: Svaki tantuz vidi da Partizan PROPADA!

Partizan

NENAD BJEKOVIĆ ZA INFORMER: Svaki tantuz vidi da Partizan PROPADA!

Podeli vest

Fudbalski klub Partizan propada i to može da vidi svaki tantuz, poručuje za Informer legendarni fudbaler i funkcioner kluba iz Humske Nenad Bjeković

Legenda crno-belih, koji je u Humskoj bio igrač, trener i sportski direktor, kaže da uprava Partizana radi loše, što se vidi po skromnom igračkom kadru!

- I najveći tantuz vidi da se tamo ne radi dobro. Ja bih razumeo da su oni doveli dvojicu igrača sa iskustvom u Evropi, da se pojačaju, pokušaju da se plasiraju u Ligu Evrope. Međutim, oni su doveli desno krilo Gorana Zakarića i defanzivnog vezistu Aleksandra Šćekića, igrače za koje 80 odsto Srbije nije čulo. Ti igrači su za samo nedelju dana postali starteri u Partizanu, što je dovoljan pokazatelj da se u klubu radilo loše - jasan je Bjeković.

Samo neka idu

Poslednjeg dana prelaznog roka na jednogodišnju pozajmicu u Arsenal iz Tule poslat je napadač Ognjen Ožegović. Pored toga, uprava je pokušavala da se reši i Sejdube Sume, koji je prošlog leta doveden za 1.650.000 evra kao najskuplje pojačanje crno-belih ikad.

Prilikom dolaska Sume i Ožegovića, čelnici crno-belih predstavili su ih kao igrače koji će praviti razliku i biti glavni u timu. Bjeković kaže da je od prvog dana bilo jasno da su u pitanju promašaji.

- Igrači poput Sume i Ožegovića nikad nisu ni bili potrebni Partizanu, tako da ne smatram da tim nešto gubi bez njih. Pratim fudbal ceo život, hajde recite mi, šta je njihov konkretan učinak? Neću ni da komentarišem za koji novac je Suma doveden, a šta je od toga opravdao. Samo neka idu - kaže Bjeković.

Iliev garantovao za pojačanja, sad se krije
Starsportphoto©

Sportska rubrika Informera pokušala je da stupi u kontakt sa sportskim direktorom Partizana Ivicom Ilievim, koji se hvalio da je lično doveo Ognjena Ožegovića i Sejdubu Sumu i garantovao za njih. Međutim, on nije odgovarao na pozive, iako bi javnost volela da čuje šta ima da kaže povodom učinka dvojice fudbalera.

Pre samo godinu dana, pričao je o njima kao da su lično Kristijano Ronaldo i Lionel Mesi i tom prilikom istakao da on snosi odgovornost za sva pojačanja.
- Moramo da poštujemo klub u kojem radimo, i cenimo interese kluba. Nijedan transfer se neće desiti dok ja to ne odobrim ili odlučim, toliko je prosto. Kad je reč o Sumi, kojeg je htela i Zvezda, s ponosom ističem da smo izašli kao pobednici u fer borbi za tako važnog igrača. Za Ožegovića takođe ja garantujem. Imao je završen ugovor sa Amkarom, praktično skoro potpisan, pod duplo boljim uslovima, ali je izabrao Partizan - rekao je tada Iliev.

Tračak nade za budućnost nekadašnji funkcioner vidi jedino u dovođenju trenera Zorana Bate Mirkovića. Pošto ga zna godinama, siguran je da mladi stručnjak ne bi učinio ništa što bi moglo da ide na štetu Partizanu.

- Srećan sam što je došao Mirković, jer će Gordan Petrić i on imati podršku svih iskrenih navijača Partizana. Ubeđen sam da njih dvojica ne bi radili ništa što je protiv interesa kluba, kao i da će se suprotstaviti svima koji budu radili protiv Partizana - ističe nekadašnji trener crno-belih.

Đukić je krivac

Istovremeno, bivšeg trenera Miroslava Đukića krivi što nije progovorio da je uprava dovodila igrače bez njegovog znanja.

- Prošlog trenera ne žalim, već ga smatram glavnim krivcem, jer je morao da kaže "dovode igrače bez moje saglasnosti". U moje vreme nikad nismo doveli ni prodali igrača bez razgovora sa trenerom, tako da trener nije imao alibi i nije mogao da se krije iza uprave - zaključuje Bjeković.




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
Amater

pre 5 godina

ZVEZDA VAM JE UVALILA ROVCA ZA SUMU CAK VAM JE I CENU ODREDILA KOLIKO DA PLATITE.

To samo budala ne vidi

pre 5 godina

Ma uvalila, kako da nije. Pa Zvezda je dovela sto takvih kao suma da bi napravila deset koji vrede. caka sa Zvezdom je sto trenutno moze da gresi koliko hoce sa transferima. Da je takva situacija bila pre desetak godina kao sto je radila u prethodne tri imala bi dug od pola milijarde. Jedina prednost Zvezde je sto sve te promasaje njene neko "pegla". Evo ti nekoliko imena na kojima je Zvezda izgubila isto para kao Partizan sa Sumom. Milosevic, Matos, Milic, Fibel. Da ne pominjem Mucea i kompaniju. Nema tu znanja, samo je pitanje ko kad ima bolje mentore.

gago m

pre 5 godina

Jel ti stvarno veruješ u te nebuloze što si napisao?! Ako imaš manje od 12 g oprošteno ti je!

Vickasti

pre 5 godina

Pa naravno samo im podizali cenu. On je plaćen 1.65mil/eur plus 250.000eur posredniku. Znači 1.9mil/eur plus plata od 46.000eur mesečno X 36 meseci pa gledaj kakav zajeb za Partizan. Pa ovi kad su ga prodali su se gušili od smeha nisu mogli da veruju koju su cifru izvukli. On bio na pozajmici u Kuvajtu??? A pokušali su da ga dovedu godinu dana ranije, tada su ovi tražili 950.000eur obeštećenje i Partizan odustao jer mu bilo skupo, godinu dana protekne, ostane igraču samo 6 meseci do isteka ugovora i ti ga platiš 1.9mil/eur. Mogli su da potpišu ugovor i da za 6 meseci dođe kao slobodan igrač? Terza magijo

mixa

pre 5 godina

Dok je zvezda tonula vi ste se radovali a Vucela je izgovarao najruznije reci o zvezdi a sada....mi zvezdasi se ne radujemo padu partizana on nam je potreban kao rival kao i mi njemu.Partizan je potreban i srpskom fudbalu i ocekujemo da ce te smoci snage da povratite klub na pravi put

Milan

pre 5 godina

Daj bože da propadne! Ne zato što sam bivši zvezdaš(i ona mi se ogadila). Nego,ko beše ono m.vučelić? Ko beše ono na sahrani narko dilera? Čiji ono beše košarkaši nosiše majice sa likom NARKO DILERA. Znate šta? To je zlo! Neka propadne! To želim samo zbog naše dece i otadžbine koju još uvek volim. A neka propadne i Zvezda! Smrt kriminalu,živela Srbija!!!

deda

pre 5 godina

Za ujedinjenje svih srbalja u Srbiji, potrebno je ukinuti biznis, koji se zove sport.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

SAZNAJEMO! Uhapšen Sergej Trifunović
Hronika

SAZNAJEMO! Uhapšen Sergej Trifunović

Inspektori Četvrtog odeljenja beogradske policije priveli su večeras glumca i političkog aktivistu Sergeja Trifunovića i to nakon što su kod njega našli nekoliko grama opojne droge, nezvanično saznaje Informer!

18.04.2024

21:36

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija