• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: mozzartsport

03.09.2018

14:38

PARTIZAN ODBIO BENFIKU ZA MARKOVIĆA! Portugalci malo ponudili

Partizan

PARTIZAN ODBIO BENFIKU ZA MARKOVIĆA! Portugalci malo ponudili

Podeli vest

Imao je Partizan poslednjeg dana prelaznog roka ponudu Benfike za Svetozara Markovića, ali je nije prihvatio

Računali su crno-beli da će prodaja Markovića pokriti klupski budžet do januara, ali ih je iznenadila slaba ponuda Benfike.

Portugalski velikan je davao Partizanu samo 2,5 miliona evra za mladog štopera, što su iz Humske 1 odbili, saznaje Mocartsport.

Benfika nije želela da izdvoji više novca, dok su crno-beli očekivali da će dobiti makar približno novca kao za Nikolu Milenkovića, kojeg su u istim godinama prodali Fiorentini za pet miliona evra.

Pregovori dva kluba će se nastaviti, ali do transfera ne može da dođe pre zime.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
K VAROS RS

pre 5 godina

AKO OVA UPRAVA OSTANE PRODACE GA ZA 500 000 EVRA

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija