• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: M. G.

04.09.2018

11:03

PARTIZAN JE JADAN, PRIMIĆE 5 KOMADA OD ZVEZDE! Đurić grmi: Boli upravu du*e za klub, nikad gori nismo bili!

Partizan

PARTIZAN JE JADAN, PRIMIĆE 5 KOMADA OD ZVEZDE! Đurić grmi: Boli upravu du*e za klub, nikad gori nismo bili!

Podeli vest

Partizan nikad u istoriji nije imao gori tim od ovog sad, grmi bivši predsednik crno-belih Dragan Đurić

Nekadašnji čelnik kluba iz Humske kaže da Partizan ima vrlo loš igrački kadar i da je za sve to kriva sadašnja uprava.

Ogorčenje su iskazali i navijači. Oni su u nedelju na prvenstvenom meču protiv Bačke (1:0) podigli transparent na kom je pisalo "Kako posluješ, tako ti se vraća, ne možeš u Evropu bez krštenog igrača, hoćemo promene, a ne bombe lažne, nastavite li ovako, sve tribine biće prazne".

Teško nasledniku
Ko posle ovih dođe u Partizan, najebao je, morao bi da ide kod psihijatraDragan Đurić, bivši predsednik Partizana

Roda u napadu

Đurić se saglasan sa stavom navijača da ekipa nema kvalitet.

- Partizan od osnivanja nije imao gori tim. Za to su zaslužni ljudi koji vode klub. Partizanu je jako teško pomoći i tu su potrebne korenite promene. Njima je najlakše da odu. Sad ko dođe u Partizan, najebao je, morao bi da ide kod psihijatra. Navijači nikad tolerantniji nisu bili. Oni su trpeli, sad više ne može. Boli upravu dupe za Partizan! Kakvi su nam ono odbrambeni igrači? Nemamo sredinu, nemamo napad... Ma nikad gori tim nismo imali! - poručuje Đurić.

Đurić je u toku svog mandata od 2008. do 2014. godine takođe u više navrata bio na udaru navijača. On dodaje da će Partizan teško da se izvuče iz trenutne krize.

- Imao sam teške situacije, ali sam osvajao titule i dovodio igrače. Oni poslednjeg dana prelaznog roka prodaju igrače, umesto da dovode, kao što je uradila Zvezda. Volim Partizan kao svoju familiju, ali u ovom trenutku ne znam dvojicu igrača. Kad je bilo da Partizan nema dva špica? Sad nema nijednog! Ono napadač? Onaj visoki? Ona roda iz druge lige Portugala? Nikad pre nismo dovodili igrače iz druge lige i predstavljali kao velika pojačanja - naglašava Đurić.

Prema njegovim rečima, crno-belima neće mnogo pomoći ni dolazak Zorana Bate Mirkovića na klupu umesto Miroslava Đukića, koji je dobio otkaz nakon serije loših igara.

- Šta sad Bata može da popravi? Ovi iz uprave će upropastiti i tog čoveka. On ima dobre ideje, lepu zamisao, ali ne može s ovim igračima. Sad i novog Moreiru da nađu, ne bi im pomogao. Sve neke "bombe" dolaze, a u pitanju su igrači koje niko ne zna - naglašava Đurić.

Ubiće nas Zvezda

Nekadašnjeg predsednika posebno brine predstojeći večiti derbi, koji se igra 22. septembra na stadionu Partizana.

- Meni je drago što je Zvezda u Ligi šampiona, oni rade ono što sam ja radio. A mi se mučimo protiv Bačke. Pa to je katastrofa! Šta ćemo raditi protiv Zvezde? Pa primićemo pet komada! To je tragedija, Partizan je jadan i tužan. Setite se Klea, Moreire, Princa Tejga, Dijare, Žuke... Oni su se dokazali u drugim klubovima. Sad se kupuju igrači za koje niko nije čuo - zaključuje Dragan Đurić.

Navijači teraju Ilieva "bombaša"

starsport

Navijači kluba iz Humske ove sezone prvo su bili nezadovoljni trenerom Miroslavom Đukićem, potom su u više navrata skandirali "uprava napolje", da bi se u poslednjem meču okrenuli i protiv sportskog direktora Ivice Ilieva.

Njemu je, između ostalih, bio posvećen transparent na meču s Bačkom, i to onaj deo gde se pominju "bombe". Iliev je, otkako je stupio na dužnost sportskog direktora, često upotrebljavao izraz "bomba" za neko veliko pojačanje. Navijači sad traže njegovu odgovornost, jer smatraju da Partizan ima vrlo loš tim, a Iliev je zadužen za transfere.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
Jovan

pre 5 godina

Djurić je u pravu, dok god su Vučelić i Ružić u klubu nema nam napretka jer oni misle samo o svom džepu.

AS

pre 5 godina

ŽALOSNO JE ALI JE ČOVEK U PRAVU. MNOGO LOŠIH POTEZA JE POVUČENO, LOŠIH KUPOVINA I ISHITRENIH PRODAJA. NEMA VAM ONOG BALAVOG DA LUPA ŠAKOM O STO I DA PENI. ZAVUKO SE U MIŠJU RUPU. SIGURNO PREBROJAVA PARE U SVOM DŽEPU.

Amater

pre 5 godina

ZALOSNO JE KADA JE LOPUZA U PRAVU A VI GA PODRZAVATE.

JA

pre 5 godina

Grešiš Djuriću,mnogo grešiš. Primiće 6 komada!!!!

Rale

pre 5 godina

Ma kakvi pet, primiće onoliko koliko Crvena zvezda bude htela da im da! Ilija Ilijev je najveća bruka među ljudima koji vode Partizan. Bjeka i Zeka su dobro vodili Partizan ali su, nažalost, oterani bez pravog razloga.

vasilije

pre 5 godina

Vučela neznam što ti je ova blamaža trebala,zar ne vidite vi i Ilijev šta ste od kluba napravili zato pod hitno podnesite ostavke ako volite Partizan.

Duško Petić

pre 5 godina

Nikad gori. Pazi, ima više tipova inteligencije, elokvencija je jedan od njih, a zamislite kakva je situacija kad im Đurić koji nema taj dio mozga, ali ima druge koji rade vrlo dobro, drži PREDAVANJA upravi. Čovjek koji zna biznis ali nije elokventan. I sad, šta je bitnije, neki serator koji zna složiti priču ili čovjek koji radi posao... Ne znam, kako sad izgleda, u sledećih 3-4 godine nam ne gine BORBA za UEFA Cup. Ja vidim bar dva tima jednako kvalitetna kao Partizan u ligi, izuzimajući zvezdu, koja pametno školuje jednog klinca štopera uz jednog starijeg iskusnijeg, isto važi i za napad i za sredinu.

stan colliymore

pre 5 godina

Pa da li Vi mislite da je Vučela u Partizanu zato što ga voli???? Ajte molim Vas....Dovoditi igrače bez konsultacije sa trenerom, a posle krivicu svaljivati na trenera može samo totalni kreten.... Bitno je da se samo trpa po dzepovima....uvek im je malo....ciljano su poslati da raskantaju Partizan....Sreća sto se nismo plasirali u Ligu Evrope inače bi oni rekli kakoje sezona uspešna... ali zatvoriće oni sad skoro sve tekme do zime, kako bi bar još malo mazali oči narodu da imaju dobar tim....Pa većina ovih igraca nije ni za srpsku ligu.... ILIEV,VAZURA, VUČELA -ako imaju bar malo morala i ljudskosti(u šta sumnjam) treba da podnesu ostavke!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Izbori 2024

Vesti

TV

Dok dva slovenska naroda ratuju, Amerika zgrće novac! Istina je prva žrtva ovih sukoba! (VIDEO)
Live TV

Dok dva slovenska naroda ratuju, Amerika zgrće novac! Istina je prva žrtva ovih sukoba! (VIDEO)

Vladimir Putin ne želi da započne rat sa NATO - om! Moskva ne traži konfrontaciju sa američkim satelitima u istočnoj Evropi, izjavio je ruski predsednik Vladimir Putin. Više zapadnih zvaničnika pokušalo je da prikupi podršku za dodatnu pomoć Ukrajini tvrdeći da Moskva neće stati ako Kijev bude poražen na bojnom polju. Putin se osvrnuo na ove tvrdnje tokom posete vazduhoplovnoj bazi Toržok u Tverskoj oblasti i rekao da su besmislica! Na ovu temu u "Info jutru" govorili su Vladan Dinić, novinar i Nenad Vuković, predsednik Udurženja lobista Srbije.

29.03.2024

13:07

Da je Putin hteo da ubije Zelenskog, do sad bi ga ubio! Pretnje po život lidera Ukrajine su bez osnova! (VIDEO)
Live TV

Da je Putin hteo da ubije Zelenskog, do sad bi ga ubio! Pretnje po život lidera Ukrajine su bez osnova! (VIDEO)

Ruski predsednik Vladimir Putin, nakon masakra u Moskvi, namerava da likvidira ukrajinskog lidera Volodimira Zelenskog, kao i šefove Službe bezbednosti Ukrajine (SBU) i vojnoobaveštajne službe (GUR) Vasilija Maljuka i Kirila Budanova, piše ruska "Pravda". Da li predsednik države može da bude legitimna meta? Na ovo pitanje u "Info jutru" odgovorili su Ljubinka Milinčić, glavna urednica Sputnjika i Željko Šain, dopisnik Politike iz Severne Makedonije.

29.03.2024

12:31

Zapad ne dozvoljava temu NATO agresije na Jugoslaviju! Plaše se da se suoče sa istinom u vezi sa njom!
Live TV

Zapad ne dozvoljava temu NATO agresije na Jugoslaviju! Plaše se da se suoče sa istinom u vezi sa njom!

Savet bezbednosti Ujedinjenih nacija (SB UN) večeras još jednom nije prihvatio da raspravlja o NATO agresiji na Jugoslaviju pošto za predloženi dnevni red nije glasao dovoljan broj članica tog tela. Kao i na sednici SB UN 25. marta, i na večerašnjoj, ponovo zakazanoj na zahtev Rusije, Francuska je zatražila takozvano proceduralno glasanje o dnevnom redu. Za dnevni red, odnosno raspravu o NATO agresiji na Jugoslaviju 1999. godine, večeras je glasalo šest od 15 članica Saveta bezbednosti, dok je ostalih devet bilo uzdržano. Za usvajanje dnevnog reda bilo je potrebno devet glasova. Ovu odluku, u emisiji "Info veče" Informer TV, komentarisali su analitičari Veljko Jovanović i Luka Stajić, kao i Nebojša Obrknežev iz Ruske stranke.

28.03.2024

23:01

JOŠ TV VESTI

Hronika

Iznajmljivali luksuzne automobile, pa ih prodavali: Pohapšena banda
Neverovatno

Iznajmljivali luksuzne automobile, pa ih prodavali: Pohapšena banda

U Posebnom odeljenju za suzbijanje korupcije Višeg tužilaštva u Beogradu saslušani su Slaven B. (34) i Marko M. (26) zbog sumnje da su u toku 2023. godine, kao odgovorna lica u firmi “Sirb kar” doo iz Aranđelovca po prethodno uspostavljenom poslovnom odnosu sa firmom “Dimnikar” i po ovlašćenju direktora “Dimnikara” iznajmljivali vozila od firme “Primero rent-a-kar” pa ih kasnije neovlašćeno prodavali za gotovinu, bez računa i bilo kakvog evidentiranja u poslovnim knjigama preduzeća.

29.03.2024

13:33

Pedofil osuđen na 12 godina, pa pobegao: Obljubio bokserku (13)
U bekstvu

Pedofil osuđen na 12 godina, pa pobegao: Obljubio bokserku (13)

Milenko Tomić (62) iz Bijeljine, bivši predsednik Bokserskog saveza Republike Srpske i generalni sekretar Bokserskog saveza BiH, optužen da je obljubio trinaestogodišnju devojčicu kojoj je bio trener, osuđen je na 12 godina zatvora, međutim, sumnja da je pobegao iz BiH.

29.03.2024

12:27

Planeta

Ipak smrtna kazna za teroriste iz Krokusa?!
Planeta

Ipak smrtna kazna za teroriste iz Krokusa?!

Nakon krvavog terorističkog napada na Krocus siti hol u Rusiji, ponovo je počela široka javna rasprava o vraćanju institucije smrtne kazne. Veliki broj Rusa na društvenim mrežama traži njegovu primenu na teroristima nakon sudske istrage.

29.03.2024

13:40

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija