• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Sportski žurnal

07.09.2018

09:27

UVREĐENI OŽEGOVIĆ O PARTIZANU: Doveli su dva napadača, a mene posle korektne sezone sklonili

Partizan

UVREĐENI OŽEGOVIĆ O PARTIZANU: Doveli su dva napadača, a mene posle korektne sezone sklonili

Podeli vest

Novi fudbaler Arsenala iz Tule Ognjen Ožegović razočaran je kako se uprava Partizana ponela prema njemu u ovom prelaznog roku 

Fudbaler koji je otišao u redove ruskog premijerligaša na jednogodišnju pozajmicu sa pravom otkupa već na zimu smatra da nije bilo u redu da on posle, kako navodi, korektne sezone bude u senci Rikarda Gomeša i Nemanje Nikolića.

Uprava je dovela dvojicu napadača i stavila ih odmah ispred mene, mada sam imao korektnu sezonu. Šta da radim, kao profesionalac poštovao sam odluku, ali i počeo da razmišljam o novoj sredini. Došao je kraj prelaznog roka, a ja sam bio treća opcija - izjavio je Ožegović za Sportski žurnal.

Tu međutim nije kraj nelogičnosti iz ugla 24-godišnjeg napadača, a kao najsvežiji primer uzima iz komšiluka gde je upravo iz ruskog premijerligaša Goran Čaušić došao kao pojačanje u Crvenu zvezdu za Ligu šampiona.

- Zvezda angažuje Čaušića iz Arsenala, odličnog fudbalera, da me ne shvatite pogrešno, a ja u tom trenutku kao 30. igrač Partizana odlazim u Tulu. Znate li kako su me ovde dočekali? Kao da sam došao iz engleske Premijer lige - nije štedeo hvalisanje na račun novog kluba bivši mladi reprezentativac Srbije.

Kada se osvrne na prethodnih godinu dana u crno-belom dresu, Ožegović je priznao da nije imun i na način na koji je predstavljen u medijima.

-  Krivo mi je što su me u medijima predstavili kao promašaj - iskren je napadač.




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
Amater

pre 5 godina

OKRENUO SI LEDJA CRVENOJ ZVEZDI I NJENIM NAVIJACIMA ZARAD KOGA I CEGA,SADA SI BAREM SVESTAN SVOJE GRESKE.

Posten gradjanin

pre 5 godina

Verovatno si pogresio pre hodinu dana...sve dodje na naplatu

Istina

pre 5 godina

Tebi tako i treba jer niko ne voki izdajnike i licemere.Mislio si da ces slihtanjem i lazima da im se dodvoris ali ne ide...samo si dokazao svima koliko si los covek.Gde ti je sad onaj sto garantuje za ovog decka,sto te nije zastitio?

Gipsani

pre 5 godina

Kad crnac odigra svoju ulogu... Ko ti je kriv kad nisi znao za to pravilo koje uvek snađe konvertite.

Izbori 2024

Bora Solunac udario na Đilasa, Ponoša i Miloša Francuza: Teško će objasniti kako to da su uslovi u Beogradu loši, a u Srbiji dobri!
Izbori 2024

Bora Solunac udario na Đilasa, Ponoša i Miloša Francuza: Teško će objasniti kako to da su uslovi u Beogradu loši, a u Srbiji dobri!

Borislav Novaković iz Narodnog pokreta Srbije, poznatiji kao Bora Solunac, rekao je da su sva tri zahteva koja je opozicija imala ispunjena i istakao da će Miloš Jovanović, Zdravko Ponoš i Dragan Đilas teško odbraniti narodu to što u Beogradu bojkotuju izbore jer kažu da ne postoje dobri izborni uslovi, dok u Srbiji izlaze na lokalne izbore.

25.04.2024

09:51

Vesti

Vesić ističe: Nikada se više nije gradilo, kapitalni projekti omogućili ubrzan razvoj zemlje
Društvo

Vesić ističe: Nikada se više nije gradilo, kapitalni projekti omogućili ubrzan razvoj zemlje

U Srbiji se nikada nije gradilo kao u poslednjih deset godina, a kapitalni projekti koje sprovodimo u gotovo svakom mestu dali su šansu za ubrzan razvoj zemlje,dolazak novih investicija i otvaranje radnih mesta ne samo u najvećim gradovima, izjavio je ministar građevinarstva, saobraćaja i infrastrukture Goran Vesić i dodao da je to novo lice uspešne i razvijene Srbije.

25.04.2024

14:58

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija