• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer

10.09.2018

14:49

ILI ĆU BITI GO ILI OBUĆI MAJICU PAOKA! Marko Nikolić otkrio detelj sa proslave titule u Partizanu

Partizan

ILI ĆU BITI GO ILI OBUĆI MAJICU PAOKA! Marko Nikolić otkrio detelj sa proslave titule u Partizanu

Podeli vest

Trener Videotana govorio je za solunske medije o zanimljivom detalju tokom proslave titule Partizana kada ga je jedan navijač zamlio za majicu

Crno-beli su se vozili u otvorenom autobusu u maju prošle godine obučeni u majice namenjene za proslavu šampionske titule kada je jedan navijač pitao tadašnjeg trenera Marka Nikolića da mu pokloni majicu, a od svega je nastala zanimljiva anegdota.

Klub nam je spremio prigodne majice za tu priliku, ali na putu kroz grad, jedan navijač me je zamolio da mu je poklonim kako bi imao suvenir. Rekao sam mu da onda neću imati šta da nosim i da ću biti go na krovu otvorenog autobusa. Na kraju smo postigli dogovor - dao sam mu svoju majicu, a on mi je da njegovu. A tamo je bio grb PAOK-a, što mi se svidelo - prisetio se Nikolić detalja sa proslave poslednje titule Partizana.

Godinu i po dana kasnije, Nikolić će sa svojim Videotonom igrati protiv PAOK-a u grupnoj fazi Lige Evrope, a otkrio je solunskim medijima da je kao 16-ogodišnjak prvi put boravio na čuvenoj "Tumbi".

Prvi put sam bio na stadionu PAOK-a kada sam imao 16 godina. To je bilo na utakmici Grčka - Jugoslavija, a tada se od aktivnog igranja oprostio Jorgos Kudas. Rekli su mi da je on ostavio veliki trag u klupskoj istoriji. Nakon toga još nekoliko put sam dolazio u Solun da gledam PAOK - otkrio je Nikolić.

Osim PAOK-a, Videoton će igrati još u grupi LE sa BETE Borisovom i Čelsijem.




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Tragičan kraj srpskog specijalca! Nastradali podoficir iza sebe ostavio suprugu i troje dece!
UDARNO SAOPŠTENJE

Tragičan kraj srpskog specijalca! Nastradali podoficir iza sebe ostavio suprugu i troje dece!

Ronioci 72. brigade za specijalne operacije zajedno sa pripadnicima ronilačke jedinice Žandarmerije i pripadnicima Sektora za vanredne situacije Ministarstva unutrašnjih poslova pronašli su jutros beživotno telo zastavnika Mijodraga Toškovića koji je prilikom jučerašnje realizacije redovnih vežbovnih aktivnosti desantiranja iz helikoptera na vodenu površinu nestao u kanalu Dunav-Tisa-Dunav.

16.04.2024

10:57

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija