• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: informer

14.09.2018

08:50

JANKOVIĆ JE DOBRA PRILIKA ZA PARTIZAN! Mijailović potvrdio da je krilni centar zanimljiv crno-belima!

Partizan

JANKOVIĆ JE DOBRA PRILIKA ZA PARTIZAN! Mijailović potvrdio da je krilni centar zanimljiv crno-belima!

Podeli vest

Stefan Janković tvrdi da više nije košarkaš Crvene zvezde, koja to negira, dok Partizan ne krije da ga želi

Već nedeljama se spekuliše da će Janković karijeru nastaviti u Partizanu, a prvi čovek crno-belih Ostoja Mijailović ne krije da je krilni centar interesantan crno-belima.

Odnos Jankovića i njegovog, koliko čujem, već bivšeg kluba, je njihov lični odnos, i ne želim da ga komentarišem - rekao je za Kurir Mijailović.

Potom je predsednik "parnog valjka" sipao komplimente na račun igrača.

Stefan je interesantan igrač, mlad, perspektivan, ima srpski pasoš, ali nije jedini koji nam je interesantan. Sve vreme se zalažem da tim Partizana pre svega bude popunjen mladim srpskim igračima i možda je ovo dobra prilika za nas. Razmislićemo.  

Parizan mora da reši pitanje na poziciji krilnog centra. 

Ukoliko se ukaže dobra prikika za Partizan koja je uklapa u budžet problem će odmah biti rešen - poručio je prvi čovek crno-belih. 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Djura

pre 5 godina

A posle prica kako covic radi protiv njega?!!!!pa kako sad to kad uzimas najgoreg igraca ...ja sam mislio da ovaj ima malo mozga...loncar,smesan covek hahaha

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija