• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

15.09.2018

17:50 >> 16:14

(VIDEO) STOJKOVIĆ SPASAO OČAJNE CRNO-BELE! Partizan na jedvite jade pobedio Proleter!

Partizan

(VIDEO) STOJKOVIĆ SPASAO OČAJNE CRNO-BELE! Partizan na jedvite jade pobedio Proleter!

Podeli vest

Fudbaleri Partizana pobedili su u Novom Sadu ekipu Proletera rezultatom 1:0 u osmom kolu Superlige Srbije

 

Jedini gol za crno-bele postigao je Rikardo u 13 .minutu utakmice

Zoran Mirković može da bude zadovoljan rezultatom, ali nikako i igrom pulena, jer crno-bele narednog vikenda očekuje derbi sa Crvenom zvezdom. 

Proleter je odigrao mnogo bolje drugo poluvreme i samo su sreća i Vladimir Stojković spasili Partizan poraza. Ima Proleter za čime da žali, jer je sve što je Partizan pokazao praktično stalo momenat kada je Gomeš zatresao mrežu za vođstvo i ispostavilo se konačan rezultat. 

U nastavku je Proleter sve vreme napadao, a Partizan je tri boda sačuvao zahvaljujući ludoj sreći i iskustvu Stojkovića. On je odbranio penal Mirosavljevu u drugom poluvremenu, posle čega su Lumbulić i Bukorac pogodili prečku.

Foto: Starsportphoto

 

 

PROLETER - PARTIZAN 0:1 (0:1)

Strelac: Rikardo u 13. minutu

Stadion: "Karađorđe". Sudija: Bojan Nikolić (Kragujevac)

PROLETER: Vesić, Tanasin, Andrejević, Lambulić, Ćuković,  Plavšić, Bukorac, Čović, Mićić (od 50. Krasić), Čolović (od 79. Stamenić),  Mirosavljev  (od 68. Vujaklija).

PARTIZAN: Stojković, Vulićević, Valijente, Marković, N.G. Miletić, Šćekić, Pantić (od 93. Smiljanić), Kosović, Janković (od 68. Nikolić), Gomeš (od 80. Zdjelar), Zakarić.

TOK MEČA

Drugo poluvreme

Kraj - pobeda Partizana 1:0.

90'. Prilika sada za Partizan. Pantić je mogao da overi pobedu crno-belih, ali brani golman Vesić.

80'. Zdjelar menja Gomeša.

80'. Pada u kaznenom prostoru Rikardo, sudija ne svira penal posle starta na loptu.

78'. Neverovatno, opet prečka Proletera, Bukorac je mogao da bude junak domaćina, ali neće lopta u gol.  Šutirao je iz sve snage sa oko 10 metara ali i pogađa prečku, drugu za Proleter. Partizan je imao mnogo sreće, mnogo sreće.

70' Prečka! Proleter propušta još jedan zicer za izjednačenje rezultata. Ovog puta Čolović je zatresao prečku umesto mreže. 

65. Opet je Proleter bio u šansi, ponovo Mirosavljev u dobroj poziciji. Iz okreta sa peterca je prebacio loptu  preko prečke!

64'. Nema gola , ostaje 1:0 za Partizan. Stojković je pročitao gde će Miroslavljev šutirati.Odlična reakcija golmana crno-belih.

63'. PENAL za Proleter!  Velika greška odbrane Partizana i domaćin ima šansu da se vrati u meč.

56'. Aleksandar Šćekić je zaradio žuti karton pošto je prekinuo ozbiljniji napad rivala. 

55'. Zakarić je imao sada dobru priliku, ali je prokockao šansu bar na ozbiljniji test da stavi golmana Vesića.

50'. Prinudna promena zaProleter, iz igre izlazi Mićić, a ulazi Ognjen Krasić.

47'. Odmah na startu drugog dela  šansa za Proleter! Čolović je posle kornera  naleteo na loptu šutirao sa oko 10 metara, ali je ona prošla tik pored leve stative. 

 

Foto: partizan.rs

 

Prvo poluvreme

44'. Ćuković centrira, ali lopta završava u naručju Vladimira Stojkovića.

38'. Zakarić je pokušao sa ivice kaznenog prostora, šutirao je direktno ka golu, ali Vesić izbacuje loptu u korner.

32'.  Ćuković je posle kornera pokušao da uposli svoje napadače, ali mu se na putu našao Vulićević i pokvario mu planove. 

27'.  Šansa za Proleter, raspalio je loptu Mićić sa oko 25 metara od gola ali je ona protutnjala pored Stojkovićevog gola. 

Foto: Starsportphoto

 

25'. Rikardo je ušao u verbalni sukob sa jednim igračem Proletera posle duela pred kaznenim prostorom Vesića.  Došlo je do razmene reči, potom i koškanja, na sreću sprečen je ozbiljniji okršaj. 

20'. Težište igre pomereno je na polovinu Partizana, koji kao da se povukao posle vođstva. 

18'. Pokušavaju domaći  da što pre dođu do poravnanja rezultata ali ne uspevaju da ugroze Stojkovića.

13'. GOL! Rikardo je doneo prednost Partizanu! Pantić je centrirao sa desne gol-aut linije, lopta je došla do Zakarića na drugoj strani koji je šutirao po zemlji, a Rikardo je loptu samo skrenuo u mrežu.

 

9'.  Lopta je stigla do Zakarića na ivicu šesnaesterca s leve strane, šutirao, ali  direktno u golmana Proletera.

6'. Veliki kiks napravio je golman Proletera Vesić koji je očajno boksovao loptu. Janković je došao do lopte bio u dobroj poziciji, ali je pao u duelu sa Ćukovićem. Sudija nije ni pomislio da pokaže na belu tačku.

3'. Dobra prilika za Proleter. Prošao je Ćuković po levoj strani, šutirao, a na sreću crno-belih pored gola Vladimira Stojkovića.

1'. Utakmica je počela!


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
ljuba

pre 5 godina

VUCELA,VAZURA,ILIJEV....GROBARI PARTIZANA...KAKO VAS BRE NIJE SRAMOTA DA I DALJE SEDITE U FOTELJAMA...NAVIJACI UMESTO TRANSPARENATA BOJKOT UTAKMICA

Izbori 2024

Bora Solunac udario na Đilasa, Ponoša i Miloša Francuza: Teško će objasniti kako to da su uslovi u Beogradu loši, a u Srbiji dobri!
Izbori 2024

Bora Solunac udario na Đilasa, Ponoša i Miloša Francuza: Teško će objasniti kako to da su uslovi u Beogradu loši, a u Srbiji dobri!

Borislav Novaković iz Narodnog pokreta Srbije, poznatiji kao Bora Solunac, rekao je da su sva tri zahteva koja je opozicija imala ispunjena i istakao da će Miloš Jovanović, Zdravko Ponoš i Dragan Đilas teško odbraniti narodu to što u Beogradu bojkotuju izbore jer kažu da ne postoje dobri izborni uslovi, dok u Srbiji izlaze na lokalne izbore.

25.04.2024

09:51

Vesti

Vesić ističe: Nikada se više nije gradilo, kapitalni projekti omogućili ubrzan razvoj zemlje
Društvo

Vesić ističe: Nikada se više nije gradilo, kapitalni projekti omogućili ubrzan razvoj zemlje

U Srbiji se nikada nije gradilo kao u poslednjih deset godina, a kapitalni projekti koje sprovodimo u gotovo svakom mestu dali su šansu za ubrzan razvoj zemlje,dolazak novih investicija i otvaranje radnih mesta ne samo u najvećim gradovima, izjavio je ministar građevinarstva, saobraćaja i infrastrukture Goran Vesić i dodao da je to novo lice uspešne i razvijene Srbije.

25.04.2024

14:58

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija