• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

18.09.2018

15:51

MIRKOVIĆ PROZVAO SVOJE FUDBALERE: Igrač Partizana da beži od lopte, to ne mogu da shvatim

Partizan

MIRKOVIĆ PROZVAO SVOJE FUDBALERE: Igrač Partizana da beži od lopte, to ne mogu da shvatim

Podeli vest

Trener Partizana Zoran Bata Mirković i dalje je u šoku posle katastrofalnog izdanja svojih igrača u subotu protiv Proletera u Novom Sadu i ne može da razume pojedince koji se plaše lopte i duela

Partizan sutra igra zaostalu prvenstveno utakmicu protiv Rada, a stručnom štabu crno-belih još bride obrazi od očajne igre protiv novog supeligaša.

Bili smo u kontraritmu, ali ne mogu da shvatim strah od igre. Prvotimac Partizana da beži od lopte, da ne želi igru, pa ma ko god da je sa druge strane - ja to ne mogu da shvatim. To me brine - rezigniran je bio Mirković na konferenciji za novinare pred sutrašnji duel protiv Rada i nastavio o lošem izdanju u Novom Sadu:

Ono je bilo katastrofalno! Drugo poluvreme nije ništa valjalo. Mora nešto da se okrene. Ja mogu da shvatim da su igrači došli malo premoreni sa reprezentativnih obaveza. Bilo je igrača i koji su odigrali 180 minuta i imali daleke puteve, ali ne mogu da shvatim ono izdanje. Čovek i kad je umoran treba malo više da uključi mozak i da bolje reaguje na terenu - rekao je Mirković.

PARTIZANOV TRENER UPOZORAVA NAPOLITANCE! Mirković: Ne srljajte večeras, tunel na Zvezdinom stadionu je brutalan i dug

Govoreći o Radu, istakao je da su mu pomešana osećanja jer je prve fudbalske korake napravio u superligašu sa Banjice, ali je iskoristio priliku da pohvali mlade snage sutrašnjeg rivala.

- Pomešana su mi osećanja. Ponikao sam u Radu, tamo načinio prve fudbaske korake i izuzetno poštujem i volim taj klub. Rad u ovom momentu ima dosta dobru ekipu. Kolega Zoran Milinković je prekaljeni stručnjak i izuzetno cga uvažavam - rekao je Mirković i onda prešao na konkretnu analizu protivnika:

SVETOZAR MARKOVIĆ U PARTIZANU DO 2021! Crno-beli čuvaju talentovanog defanzivca

- Ekipa ima dosta igrača iz svoje omladinske škole, koji osećaju klub i koji znaju da igraju, imaju brzinu po bokovima, čvrsti su u defanzivi. Imaju čvrstog napadača, razbijača Mihajlovića. Biće izuzetno teško. Jedino što nije dobro iz sutrašnje utakmice što će neko morati da izađe nezadovoljan rezultatom - naveo je Mirković.

On nije krio da je crno-belima u mislima derbi u nedelju, ali da moraju profesionalno da shvate daleko manje atraktivan duel protiv Rada, jer su profesionalci.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

Prsti su na crvenom dugmetu! Jesmo li umalo izbegli nuklearni rat?
Live TV

Prsti su na crvenom dugmetu! Jesmo li umalo izbegli nuklearni rat?

Šta se zaista desilo 14. aprila? Odgovor Izraela na napad Irana je pomalo čudan. Navodno Iran je pokušao nuklearni napad na Izrael. Na ovu temu u "Info danu" govorio je Nikola Vrzić, glavni urednik portala RT. Uživo u program javio se pilot Stevan Ignjatović koji je detaljnije govorio o avionima koji su sposobni da nose nuklearne bombe.

23.04.2024

16:13

Na Kosovu se ide na satanizovanje Srba i vraćanje u prošlost! Referendum nije ispunio svoju svrhu, rešenje je Zajednica srpskih opština! (VIDEO)
Live TV

Na Kosovu se ide na satanizovanje Srba i vraćanje u prošlost! Referendum nije ispunio svoju svrhu, rešenje je Zajednica srpskih opština! (VIDEO)

Život pod terorom Aljbina Kurtija na Kosovu i Metohiji još uvek predstavlja ogroman problem za Srbe koji tamo žive, a Zapad, sa svojim licemernim ponašanjem i dvostrukim aršinima, ne doprinosi rešavanju situacije. Na ovu temu u "Info jutru" televizije Informer govorio je predsednik Društva lobista Srbije Nenad Vuković.

23.04.2024

12:40

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Objavljen datum Putinove inauguracije!
Planeta

Objavljen datum Putinove inauguracije!

Inauguracija ruskog predsednika Vladimira Putina, biće održana 7. maja, rekao je Andrej Klišas, predsednik Komiteta za ustavno zakonodavstvo i državnost u Savetu Federacije, javlja agencija TASS.

23.04.2024

15:33

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija