• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Beta

21.09.2018

13:50

PANTIĆ ŽELI CEO PLEN PROTIV ZVEZDE: Daćemo sve od sebe da dođemo do tri boda

Partizan

PANTIĆ ŽELI CEO PLEN PROTIV ZVEZDE: Daćemo sve od sebe da dođemo do tri boda

Podeli vest

Fudbaler Partizana Danilo Pantić rekao je da je njegova ekipa spremna i da će dati sve od sebe da pobedi Crvenu zvezdu u večitom derbiju

Vezista Čelsija na pozajmicu u Humskoj uveren je da ni na strani večitog rivala nisu stoprocentno uvereni da će odneti tri boda na "Marakanu".

- Derbi je utakmica za sebe. Svaki derbi nosi nešto novo i nikad ne pobeđuje bolji. Oni neće ući lagano sa 100 odsto uverenja da će pobediti. Tako i mi. Biće borba i bolji tog dana će pobediti - rekao je Pantić novinarima u Beogradu.

MIRKOVIĆ NE ŽELI DA SUDIJE BUDU U PRVOM PLANU: Budimo dostojni derbija, bilo bi pogubno da oni budu zvezde večeri

Partizan će u nedelju od 19.00 na svom stadionu igrati protiv Zvezde u devetom kolu Super lige Srbije, a Pantić je obećao da će crno-beli ići na tri boda.

- Utakmica sezone, kao i svaki derbi. Spremni smo i kod naše kuće želimo čitav plen. Daćemo sve od sebe da uzmemo sva tri boda - kazao je Pantić.

ILIEV SE VIŠE PLAŠI SUĐENJA NEGO ZVEZDE: Šta da očekujemo do kraja sezone ako pobedimo u nedelju?

On nije želeo da omalovaži ostale ekipe u srpskom prvenstvu, uz reči da je svaka utakmica teška za sebe.

- Svaka utakmica je teška. Sa strane izgleda kao da su ostale ekipa mnogo slabije od nas večitih, ali stvarno nije tako. Imaju kvalitet, neko manji neko veći. Svaka utakmica je teška za sebe - naveo je jedan od najboljih fudbalera crno-belih i nastavio:

BIVŠI ASOVI PARTIZANA VERUJU U POBEDU U DERBIJU: Samo Bata može da sruši Zvezdu

- Velike utakmice donose velike igrače i brže se sazreva, ali i ostale utakmice imaju značaj. Ovo je još jedna u nizu važnih utakmica pred nama, ali svaka je bitna - dodao je Pantić.

Partizan iz osam utakmica ima 19 bodova, dva manje od vodeće Crvene zvezde koja ima meč manje.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Savez Srba iz Slovenije obeležio 22. april
Balkan

Savez Srba iz Slovenije obeležio 22. april

Savez Srba Slovenije i Muzej žrtava genocida, zajedno sa Srpsko kulturno društvo Maribor i SKUD Velenje organizovali su prethodnih dana u Velenju i Mariboru projekcije naših igrano-dokumentarnih filmova pod nazivom ,,Srbija veća od straha: Predavanje o tišini profesora Pavlovića“ i „Dve Brankove Kozare“.

24.04.2024

10:19

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija