• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Tanjug

22.09.2018

17:04

ZVEZDA IMA DOBAR TIM, ALI I MANE! Nikolić: Možda ovo bude utakmica sezone, idemo na tri boda

Partizan

ZVEZDA IMA DOBAR TIM, ALI I MANE! Nikolić: Možda ovo bude utakmica sezone, idemo na tri boda

Podeli vest

Fudbaler Partizana Nemanja Nikolić istakao je pred 158. večiti derbi protiv Crvene zvezde da je vrlo moguće da se ova utakmica na kraju ispostavi i kao utakmica sezone

Bivši fudbaler subotičkog Spartaka rekao je da se nada da će crno-beli osvojiti tri boda, što je u ostalom želja i svih u klubu iz Humske.

- Očekivanja su ista kao i svih iz kluba, a to je da u našoj kući osvojimo tri boda. Možda će se ova utakmica na kraju svesti na to da je utakmica sezone. Na nama je da izađemo maksimalno fokusirani i očekujem povoljan rezultat - rekao je Nikolić.

AKO ZVEZDI DAM TRI KOMADA ZAVRŠAVAM KARIJERU! "Grobari" priželjkuju het-trik Danila Pantića!

Napadač crno-belih nada se da će mu debitantski večiti derbi ostati u lepom sećanju.

- Oni imaju jako dobro ukomponovan tim, sad su to i popravli dolaskom odredeđenih igrača koji su stekli svetsko ime, kao što je Marko Marin. Mislim da nema potrebe ni pričati o njemu, jednostavno imaju super rezultat, ušli su u Ligu šampiona. Sigurno da i oni imaju mane i mi ćemo pokušati da ih iskoristimo i naravno kaznimo - kazao je Nikolić.

ZDJELAR HLADAN KAO ŠPRICER PRED DERBI: Utakmica kao i svaka druga!

Član prve postave prošlosezonske Superlige Srbije je priznao da dolazak u veliki klub donosi određen pritisak.

- Kada počinjemo da igramo fudbal težimo da dođemo u veliki klub. Ako želite velike stvari, onda morate i psihički biti spremni na sve što vas očekuje u velikom klubu, kao što su utakmice sa Crvenom zvezdom - rekao je Nikolić.

VERMEZOVIĆ SE PLAŠI BOAĆIJA: Najopasniji je po gol

Nikolić smatra da bi Zvezdine obaveze u Ligi šampiona mogle da je "uspore" u prvenstvu, ali ne previše.

- Misli da oni imaju 30 igrača, sasvim dovoljan fond za rotaciju. Ne verujem da će to nešto previše na njih uticati, možda neki poraz u Ligi šampiona. Videćemo na kraju krajeva, nadam se da ćemo iskreno ove godine osvojiti titulu, da ćemo već u derbiju slaviti i nastaviti pobedničku seriju u prvenstvu koja već traje pet utakmica - zaključio je Nikolić.

Duel Partizana i Crvene zvezde igra se u sutra od 19 sati u Humskoj.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!
Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!

U Skupštini Srbije nešto posle 13.00 časova počeo je sastanak predsednice Skupštine Srbije Ane Brnabić sa predstavnicima poslaničkih grupa, političkih stranaka nacionalnih manjina i udruženja, radi konsultacija oko obrazovanja radnih grupa za unapređenje izbornog procesa i uvid, kontrolu i reviziju Jedinstvenog biračkog spiska.

26.04.2024

14:13

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija

Kragujevački opštinari dali krv!
Humanitarna akcija

Kragujevački opštinari dali krv!

Zaposleni u Gradskoj upravi Kragujevac danas su, u organizaciji Samostalnog sindikata GU organizovali prvu od dve godišnje akcije dobrovoljnog davalaštva krvi za potrebe Banke krvi Univerzitetskog kliničkog centra u ovom gradu.

26.04.2024

12:17