• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Beta

24.09.2018

10:23

ZVEZDA NIJE BAUK, KAO ŠTO MNOGI PRIČAJU! Zdjelar ne ulazi u polemiku da li je bio gol ili nije

Partizan

ZVEZDA NIJE BAUK, KAO ŠTO MNOGI PRIČAJU! Zdjelar ne ulazi u polemiku da li je bio gol ili nije

Podeli vest

Fudbaler Partizana Saša Zdjelar rekao je da rezultat protiv Crvene zvezde nije realan i da je njegov tim bio bolji

Partizan i Crvena zvezda igrali su u nedelju uveče nerešeno 1:1 u 9. kolu Super lige, a Zdjelar podseća da su crno-beli imali nekoliko ozbiljnih šansi da ugroze Borjanov gol.

STOJKOVIĆU, IDI LEČI SE! Izjava golmana Partizana dokazuje DA NIJE SAV SVOJ!

- Mislim da smo pokazali na terenu da smo bolji i da nerešen rezultat nije bio realan. Imali smo tri ili četiri izgledne šanse, prečku, ali smo ipak primili gol - rekao je Zdjelar novinarima.

UTISAK JE DA JE BIO GOL, ALI ČEMU NAKNADNI DOGOVORI! Raka Đurović u šoku što nema prave kamere i zbog loše komunikacije sudija

Zdjelar nije želeo da komentariše gol Zvezde.

- Ne bih da ulazim u to da li je sporan ili ne, sudija je tu da odluči. Pokazali smo da Zvezda nije bauk, kao što mnogi pričaju, odigrali smo odlično i bili bolji - kazao je Zdjelar.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
deka PG

pre 5 godina

Za vas jeste. I kad igramo sa 30 % snage ne možete nam ništa. Samo plačite

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija