• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

24.09.2018

21:57

(VIDEO) TOŠIĆ BIO ODMAH IZA STOJKOVIĆA: Evidentno je da je lopta ušla, ali...

Partizan

(VIDEO) TOŠIĆ BIO ODMAH IZA STOJKOVIĆA: Evidentno je da je lopta ušla, ali...

Podeli vest

Vujadin Savić i Zoran Tošić, fudbaleri Crvene zvezde i Partizana, nisu igrali zbog povrede na 158. "večitom" derbiju (1:1, )ali su prokomentarisali sporni gol Ričmonda Boaćija

 

Pogodak napadača Zvezde podigao je mnogo bure. Golman Partizana Vladimir Stojković stigao je da interveniše, ali ostaje pitanje da li je izbacio loptu pre nego što je prešla gol liniju celim obimom.

- Bio sam odmah iza Stojkovića. Gledao sam i snimak i jako je teško da šta kažem. Evidentno je da je lopta ušla, ali pitanje je da li je cela. Ako nemamo snimak i stručnjaka koji može to da potvrdi, onda - kazao je Tošić za TV Arena.

Kapiten Zvezde uverene je da je pogodak bio nakon što je pogledao snimak gola.

- Iz svog ugla nisam mogao da vidim. Posle sam gledao snimke i za mene je gol čist kao suza. Žao mi je što dolazi ovakvih polemika. Ja sam, na primer, napravio penal u prethodnom derbiju i odmah sam priznao - rekao je kapiten srpskog šampiona.

 

(VIDEO) "VEČITI" DERBI JE CRTANI FILM! Vuletić: Uvlačenje i izvlačenje linija, sve u zavisnosti od potrebe!

PARTIZAN JE OŠTEĆEN, PRORAČUNOM MAŠINSKOG INŽENJERA! Zvezdin gol je neregularan, lopta je prešala 3/4 od celog obima

(FOTO) ZVEZDA IMA DOKAZ DA JE BIO GOL! Šampion nema dilemu - pogodak je regularan!


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
arsa

pre 5 godina

Na jednoj strani i kad izadje nije izassla, i kad ne predje liniju pressla je. Ali samo na jednoj strani!! Pogadjajte kojoj!

Pedja

pre 5 godina

Xaxa priznao penal....sta imaš ti da ga priznala kad je bio više nego očigledan. To je kao kad bi priznali da je lopta prešla gol aut liniju. ...kao i naš trener i Tošić pokazuje koliko je partizan veći od zvezde.....tol'ko mržnje zavisti ne znam čega već da nije normalno.....Tošić iza gola i kaže šta kaže a ovaj ko zna gde, video samo snimke kao i Tošić, i on kaže da je čist i još kao zašto polemika......Cigani bili Cigani ostali......da se jedna ali jednaaaa sumnjiva svira u našu korist pitao Bih ga što se stvara priča

Valter

pre 5 godina

Svi igraci partizana se okrecu ka sudiji da vide sta ce da svira sto govori da je bio go vidi se da igrac partizana koji je bio blizi lopti odma se okrenuo ka sudii da vidi dali je go manite se partizanovci teorija zavere i te gluposti bili ste bolji od zvezde ali go je bio.Dok je bio tadic precednik tad ste bili prvaci

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija

Fiona i Šrek stigli u Svilajnac! Ko su ovi ljudi?
Svetski karneval u Srbiji

Fiona i Šrek stigli u Svilajnac! Ko su ovi ljudi?

Jedan narodni običaj postao je u Svilajncu atrakcija čak i deo turističke ponude. O tradicionalnom Pokladnom maskenbalu još se tamo priča, a oni koji su na društvenim mrežama videli defile stotine ljudi i dece u živopisnim kostimima, pitaju se da li su snimici zaista iz Srbije....

18.03.2024

16:59