• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

25.09.2018

15:22

NE DERITE KOŽU STOJKOVIĆU, POKAJAO SE! Mirković brani golmana: Svako tresne pa ostane živ!

Partizan

NE DERITE KOŽU STOJKOVIĆU, POKAJAO SE! Mirković brani golmana: Svako tresne pa ostane živ!

Podeli vest

Zoran Mirković, trener Partizana, kao igrač bio je vrlo temperamentan, pa sigurno najbolje razume kako se Vladimir Stojković osećao kada je posle derbija (1:1) rekao da ga je sramota što je Srbin i da želi da se odrekne srpskog državljanstva


Stojković se pokajao zbog izjave, a trener Mirković stao je u njegovu odbranu.

- Nislim da ne postoji čovek na svetu koji u nekom trenutku nije izgovorio nešto slično. To se i meni dešavalo, a pretpostavljam i vama.  Što kaže naš narod, da tresne pa ostane živ. Stojke je ostao živ, izvinio se. Ne treba mu sad drati kožu. Čovek je rekao da je pogrešio i mislim da tu treba staviti tačku na stvari - rekao je Zoran Mirković.

On je rekao da emotivni istup Vladimira Stojkovića pokazuje da su crno-beli jako želeli pobedu.

Meni to pokazuje koliko su igrači želeli pobedu. On je iz nekog žala i naboja što smo primili gol, ako smo ga primili, rekao to. Ja bih stavio tu tačku, mada mi smo skloni da razapnemo ljude na krst. On je dečko pogrešio i rekao da je pogrešio. Bilo bi pogubno da je bilo obratno, da je rekao da se ne kaje.

DULE SAVIĆ OBJASNIO SLUČAJ STOJKOVIĆ: On je u duši zvezdaš, sve posle je razočaranje!

JADNO I BEDNO IZVLAČENJE! STOJKOVIĆ NE VRAĆA PASOŠ, Partizan se oglasio: IZJAVA JE PLOD AFEKTA zbog sportske nepravde!


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
kiza

pre 5 godina

Posle ovoga sto je rekao treba mu ODUZETI DRZAVLJANSTVO REPUBLIKE SRBIJE. Em sto laze, em sto dize frku.

Nesa

pre 5 godina

Ma sta da se desavalo, nemoze biti opravdanje za takvu izjavu. On uopste ne smatra pripadnost drzavi i narodu kao svetinju, nesto sto je daleko iznad svega. Pa on je kao neko ko treba da brani boje te drzave da sutra mene predstavlja sirom sveta. Zato i jeste nas fudbal gde jeste, jer su takvi u vecini u reprezentaciji Srbije. Nisu igraci ponosni na svoju drzavu, a ocekuje se da drzava bude ponosna na njih, i zato se pojavljuju takve izjave. Da zbog ovoga bih mu momentalno oduzeo drzavljanstvo, pa neka preda molbu za ponovni upis za najmanje 6 meseci. Stid da ga je.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Savez Srba iz Slovenije obeležio 22. april
Balkan

Savez Srba iz Slovenije obeležio 22. april

Savez Srba Slovenije i Muzej žrtava genocida, zajedno sa Srpsko kulturno društvo Maribor i SKUD Velenje organizovali su prethodnih dana u Velenju i Mariboru projekcije naših igrano-dokumentarnih filmova pod nazivom ,,Srbija veća od straha: Predavanje o tišini profesora Pavlovića“ i „Dve Brankove Kozare“.

24.04.2024

10:19

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija