• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Vijesti/Dnevne

29.09.2018

11:24

PETRIĆ IDE IZ PARTIZANA? Trener crno-belih ima ponudu iz Podgorice

Partizan

PETRIĆ IDE IZ PARTIZANA? Trener crno-belih ima ponudu iz Podgorice

Podeli vest

Pomoćni trener fudbalera Partizana Gordan Petrić mogao bi uskoro da napusti klub, jer ima ponudu iz Podgorice

 

Najveći crnogorski klub Budućnost želi da dovede Petrića za novog trenera ekipe, a on bi bio već treći šef struke među plavo-belima od početka sezone.

Kako pišu podgoričke Vijesti, uprava Budućnosti je pikirala Petrića da preuzme tim, ali on je u izjavi za Dnevne novine rekao kako pregovora - nema.

- Ne znam ništa o tome, ne znam šta da kažem. Nemam pojma o tome o čemu se priča i piše. Sa Partizanom imam meč protiv Radničkog u nedelju, samo razmišljam o tome. Možda se vidimo u Crnoj Gori, ali na utakmici Crna Gora - Srbija - poručio je Petrić.

Nekadašnji fudbaler i kasnije generalni sekretar Partizana se vratio u klub zajedno sa Zoranom Mirkovićem, kojem je pomoćnik u stručnom štabu.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija